Vedeta a împlinit azi, 2 ianuarie, 34 de ani şi s-a pregătit pentru un an plin de experienţe noi. Ziua vedetei a prins-o peste hotare, alături de soţul ei, afaceristul Cosmin Curticapean.


Laura Cosoi a fost multă vreme vedeta postului Pro TV, căci a jucat în nenumărate producţii ale postului. Actriţa a apărut în roluri princpale în seriale precum “La Bloc”, “Fete cu lipici”, “Moştenirea”, “Cu un pas înainte” sau “Aniela”.

Anul trecut se poate spune că fost anul ei. A jucat în trei piese de teatru și într-un film, s-a căsătorit, a apărut în multe campanii de publicitate şi a câştigat un premiu pentru cartea ei de bucate.

 

Cinci lucruri despre Laura Cosoi

 

1. Laura Cosoi Ana s-a născut pe 2 Ianuarie 1982, în oraşul Iaşi. A absolvit Facultatea de Filosofie-Asistenţă Socială, Universitatea Alexandru Ion Cuza din Iaşi. La numai 1,68m, a debutat în anul 2002 în televiziune cu rolul Adinei, în serialul "La bloc", difuzat la postul  Pro Tv.

 

fete_cu_lipici.jpg

laura cosoi
Laura Cosoi, alături de actorii din serialul "Fete cu lipici"

2. În 2005 a jucat în serialul "Fete cu lipici", difuzat la Pro Tv. În anul 2007, interpretează rolul unei tinere ambiţioase pe nume Mara Soare, în serialul "Cu un pas înainte".

 

cu_un_pas_inainte_1.jpg

laura cosoi un pas inainte
Laura Cosoi și-a schimbat look-ul pentru a juca în filmul "Un pas înainte"

3. Laura Cosoi şi-a schimbat, însă, look-ul pentru rolul pe care l-a interpretat în al doilea sezon al serialului "Cu un pas înainte". Din blonda Adina din serialul 'La Bloc', Laura Cosoi a devenit şatena Mara din "Cu un pas înainte".

 


4. Cu o graţie şi o expresivitate de invidiat pe ringul de dans şi cu un corp armonios, Laura a convins că cei 12 ani de dans sportiv din copilărie nu au fost în zadar şi le recomandă tuturor să se apuce de dans, indiferent de vârstă.

 

phuket_195.jpg

laura cosoi smiley
Laura Cosoi și Smiley, imagine de vacanță făcută în anul 2011

5. În martie 2006, a pozat un pictorial incendiar nud într-o revista pentru bărbaţi din România. A participat la “Dansez pentru tine” şi a avut relaţii amoroase cu Smiley şi cu Matei, fiul miliardarului ieşean Dan Stratan.
 
 
Loading...