Va naşte la sfârşitul lunii mai, însă munceşte ca o furnicuţă şi nu are stare deloc. Laura Cosoi (36 de ani), căci despre ea e vorba, are nenumărate proiecte, iar unul dintre cele mai importante este licenţa la Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Arte “George Enescu” din Iaşi. În plus, va urca pe scenă şi cu două săptămâni înainte de a naşte. Click! a aflat programul infernal al Laurei Cosoi.


Click!: Laura, eşti însărcinată în aproape opt luni, dar tu munceşti de zor! La ce proiect lucrezi acum?

Laura Cosoi: Sunt în luna a opta de sarcină şi am o mulţime de proiecte. Dar să o luăm pe rând. În acest moment fac un serial cu 11 reţete – «Sarcina Zen by Apta Nutricia» – pentru perioada sarcinii. Se va găsi online, pe canalul meu de YouTube, pe blog şi vom mai vedea pe unde. Este despre cum să ai grijă de sarcină. Nu spun neapărat ce trebuie să mănânci, ci ce am mâncat eu, pentru că mai sunt femei alergice la diverse produse sau cu intoleranţă la anumite mâncăruri sau alimente. Apoi, săptămâna asta, la final, voi termina «Cartea părului sănătos», cu fotografii prin care fetele vor învăţa să facă multe coafuri pentru diferite ocazii, cum ar fi balul de absolvire, petreceri sau alte evenimente. Cartea  va fi lansată la sfârşitul lunii mai.

fb_img_1524568852456.jpg

Laura Cosoi insarcinata, cand naste Laura Cosoi, teatru, licenta, studenta, proiecte, lansare carte, filmari
Vedeta lucrează la o carte cu şi despre coafuri

Dar al doilea volum cu reţete?

Lucrez la volumul doi, carte pe care o scriu şi o voi lansa la toamnă, în septembrie.

Nu stai o clipă locului...

Am şedinţe pentru diverse evenimente, cu firmele pentru care fac reclamă. Iar la anul voi avea un alt proiect de carte, la care deja lucrez. Mai am şi licenţa, în mai, mă pregătesc şi învăţ pentru aceasta. Voi face o cerere specială, ca să o dau mai devreme, pentru că în perioada în care e programată de fapt, eu voi naşte. Lucrarea de licenţă o voi susţine oral, dar, în plus, am şi sesiune de examene.

fb_img_1524569191887.jpg

Laura Cosoi insarcinata, cand naste Laura Cosoi, teatru, licenta, studenta, proiecte, lansare carte, filmari
Laura nu lipseşte nici de pe scena teatrului

Ai mai avut oferte de televiziune sau film?

Doar oferte de film, dar nu se potriveau cu starea mea.

Mai joci în piese de teatru?

Miercuri  (n.r. 25 aprilie) joc, deşi am opt luni de sarcină, în „Autorul e în sală” şi voi mai juca şi cu două săptămâni înainte de a naşte. Important e să poţi să le faci pe toate. M-am simţit bine, m-am şi odihnit iar cea mică m-a lăsat să lucrez, nu mi-a făcut mari probleme.

Aţi hotârât numele micuţei?

Îl vom anunţa după ce voi naşte, pentru că nu e bine să-l spui înainte.

fb_img_1524568758799.jpg

Laura Cosoi insarcinata, cand naste Laura Cosoi, teatru, licenta, studenta, proiecte, lansare carte, filmari
Laura radiază în luna a opta de sarcină
foto: Instagram
 
 
Loading...