Revedere cu emoții pentru Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae, care acum ceva vreme erau colege pe platourile de filmare ale serialului românesc „La Bloc”. Fiecare a pornit pe drumul ei de atunci, toate trei sunt mămici fericite și soții împlinite, dar parcă nu strică nici puțină melancolie uneori, în memoria vremurilor „de demult”.


Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae s-au reîntâlnit în cadrul unei emisiuni TV, la 17 ani de când deveneau idolii unei generații în „La Bloc”. Nostalgice, cele trei actrițe au depănat amintiri și au vorbit cu dor de acele vremuri, chiar dacă în prezent duc vieți fericite alături de familiile lor.

Și pentru a-și bucura și admiratorii, fetele din „La Bloc” s-au decis să refacă o poză de colecție, surprinsă la prima ședința foto pentru îndrăgitul serial. Imaginea a fost publicată de către Laura Cosoi pe rețelele de socializare, alături de „originalul” care a fost făcut în 2003, atunci când „La Bloc” era realizat și difuzat, în urmă cu 17 ani, la Pro TV. 

labloc1.jpg

Așa arătau cele trei actrițe în urmă cu 17 ani
Foto: Facebook

Cum arătau Laura Cosoi, Dana Rogoz și Tily Niculae acum 17 ani, în serialul „La Bloc”

Actrița a scris și un mesaj emoționant în dreptul fotografiei, care a ajuns rapid la inimile iubitorilor serialului. „Reîntâlnire cu emoții azi. Am vorbit non stop, nevăzute cum eram, dar ce frumoase sunt revederile. Au trecut atât de mulți ani de când s-au oprit filmările pentru serialul “La Bloc”, serial cu care au crescut atâtea generații, încât nu îmi vine să cred că oamenii încă mă întreabă de Adina și de Nea Popa, spre exemplu.

O mare parte din ce sunt azi datorez acestui serial. Mulțumesc colegilor alături de care am crescut! A două fotografie este realizată la prima ședința foto dedicată serialului în septembrie 2003! ?”, a scris Laura Cosoi, pe pagina de Facebook.

colaj-.jpg

Fetele au rămas parcă neschimbate
Foto: Facebook

Fanii celor trei au văzut imaginea, răsplătind-o cu mii de aprecieri, și nu au putut să nu observe că cele trei parcă au rămas neschimbate de atunci, chiar dacă timpul a trecut iar acum toate sunt mămici. „Diferență mare nu este. Doar stilul vestimentar diferă. Sunteți mai îmbrăcate, că așa sunt femeile măritate”, a scris amuzat un internaut. „Neschimbate!”, „Nu au trecut anii peste voi, în schimb acum aveți familii, copii..Foarte frumos. Sunteți frumoase foc”, au comentat și alții. 

 

 

 

 

 
 
Loading...