Laura Cosoi urmează să devină în curând mămică pentru a două oară, iar întâmplarea a făcut, ca de această dată, vedeta să fie nevoită să nască în plină stare de alertă, generată de pandemia de coronavirus.


Actrița este pregătită să își țină cât mai repede bebelușul în brațe, însă dacă la prima naștere, când a adus-o pe lume pe micuța Rita, soțul ei i-a putut fi alături, de data aceasta situația se complică din cauza resctricțiilor impuse de această perioadă.

Laura Cosoi, despre nașterea în timp de pandemie

Laura a explicat că regretă că soțul ei, Cosmin Curticăpean, nu poate fi alături de ea, din cauza restricțiilor cauzate de noul coronavirus. Totuși, vedeta este optimistă, deși are unele temeri, și speră ca nașterea să decurgă bine.

Aceasta, care mai are puțin și naște, a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruță”, despre această nouă experiență de a naște pe timp de pandemie. Ea a mărturisit că îi este greu pentru că soțul ei nu poate asista la naștere, așa cum s-a întâmplat când Rita, în vârstă de doi ani, a venit pe lume.

„Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita. Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine”, a spus Laura la Pro TV.

laura-cosoi2.png

Laura Cosoi va naște cel de-al doilea copil în timp de pandemie
Foto: Instagram

Ce sex va avea cel de-al doilea copil al Laurei Cosoi

Exact așa cum și-a dorit, actrița îi va oferi fiicei sale o surioară. Vedeta a făcut dezvăluirea pe rețelele de socializare, unde a atașat mesajului și câteva fotografii alături de soțul și fiica ei. „Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat!

Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris Laura Cosoi pe Facebook, la momentul marelui anunț.

 

Loading...