Laura Cosoi a dezvăluit, pe blogul personal, că nu este adepta cumpărăturilor extravagante în ceea ce o privește pe fetița sa, Rita. Vedeta a susținut că atunci când merge la cumpărături pentru micuța ei, o face doar în cazul în care hainuțele pe care cea mică le are deja îi rămân mici și că face investiția în lucruri cu adevărat necesare și calitative.


După ce a devenit de curând mămică, la începutul lunii iunie a acestui an, Laura își dedică tot timpul și atenția pentru îngrijirea fetiței sale. Acest lucru implică, bineînțeles, și câteva sesiuni de shopping, pentru ca Rita să aibă mereu hăinuțe care să i se potrivească. Vedeta a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu face o investiție financiară substanțială în ceea ce privește hainele Ritei, explicând că la această vârstă, copiii cresc și veșmintele tind să le rămână mici.

De aceea, Laura Cosoi a explicat că dacă i-ar cumpără fetiței ei mai multe haine, ar fi complet fără rost, deoarece Rita ar crește între timp, și, practic, ar fi o investiție inutilă. Totuși, tânăra mămică a mărturisit că este mereu atentă la calitatea produselor, preferându-le în special pe cele din bumbac. De asemenea, Laura alege hăinuțele fetiței ei și în funcție de croială sau combinație de culori.

laura-cosoi-rita-hainute.jpg

Laura Cosoi i-a îmbogățit Ritei garderoba de toamnă
Foto Instagram

Laura Cosoi nu-i cumpără multe hăinuțe fetiței sale

„De curând am fost la cumpărături pentru mine și Rita! A trebuit să ne reînnoim garderoba – eu să-mi iau câteva lucruri de iarnă, iar Ritei să-i cumpăr hăinuțe noi, de sezon, pentru că în cazul bebelușilor asta este o situație cu care te întâlnești frecvent. Ei tot cresc, iar hainele devin din ce în ce mai mici!

Din cauza asta, cum spuneam și cu o altă ocazie, nu sunt adepta unei investiții substanțiale în hainele pentru copii, pentru că mi se pare o risipă fără rost. Însă nici nu fac rabat la calitate. Și aici mă refer la materialele folosite, bumbac neapărat în cazul celor mici, la croială și combinațiile de culori.  Îmi venea să și zâmbesc în magazin, când mă gândeam cum va fi cu Rita peste ani, la shopping. Sunt convinsă însă că gustul pentru frumos se educă din copilărie, așa că nu am de ce să-mi fac probleme”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal.

hainute_zenaida-adelina-pestritu.jpg

Adelina Pestrițu i-a cumpărat fetiței sale hăinuțe de la Gucci
Foto Instagram

Adelina Pestrițu, criticată pentru hainele scumpe pe care i le cumpără fiicei sale

Pe de altă parte, se pare că nu toate mămicile au acest tip de gândire. Adelina Pestrițu, spre exemplu, care a devenit mămică în luna august a acestui an, i-a cumpărat recent fetiței sale, Zenaida, câteva hăinuțe de bebe de la celebra casă de modă Gucci. După ce a publicat o imagine în care apăreau noile achiziții pe rețelele de socializare, urmăritorii virtuali ai vedetei au sărit imediat să critice această inițiativă, având în vedere că prețurile hainelor semnate de Gucci sunt unele piperate, aceștia susținând că oricum Zenaida va crește și nu va putea să le poarte multă vreme.

Loading...