Bătaia de marțea trecută de la hotelul din Centrul Vechi a lăsat urme grave pe corpul lui Laurette. După incidentul cu bărbatul care a devenit agresiv și violent, Laurette a început să se simtă din ce în ce mai rău. Vedeta a leșinat în bucătarie la două zile de la incident, iar prietenele ei Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu au decis să o ducă la Spitalul Floreasca.


În emisiunea Xtra Night Show de marți a fost dată publicității, în premieră, scrisoarea medicală de la Floreasca. În scrisoarea medicală se arată că pacienta prezenta: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce la un organ vital.

Dat fiind faptul că vedetei i s-a deplasat implantul stâng din cauza loviturilor primite de la agresor, aceasta va trebui să se opereze la sân. Amețelile acuzate de Laurette se datorează hematomului de la cap, agresorul lovind-o pe mulatră de mai multe ori cu capul de wc.

Adriana Bahmuțeanu: ”Era un fel de iubit. Omul o curta insistent”

”Eu am dus-o la spital pe Laurette împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de Interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Laurette a depus plângere penală

Marți, Laurette și avocatul ei au depus o plângerea penală împotriva agresorului Marcel Tătic, de 44 de ani, din Brașov. Poliția a anunțat că primele declarații în acest caz vor fi făcute în cursul zilei de joi.

Laurette Attindehou (37 de ani) a ținut să explice cum de a acceptat să se întâlnească cu agresorul, în timp ce își oficializase relația cu fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye. “Am avut o relație cu Magaye trei-patru luni, doar că de două săptămâni, în perioada respectivă, noi am fost despărțiți. Nu ne mai înțelegeam. Am avut o perioadă în care nu ne mai vedeam. De aceea am vrut să-i dau o șansă omului ăsta. Am greșit însă!“, a declarat vedeta.

Laurette: ”M-au făcut maimuță, canibal, cioară!”

După incidentul cu bărbatul de la hotel, Laurette a primit mesaje cu tentă rasistă pe Internet, vedeta făcând cu greu față valului de ură declanșat la adresa ei în mediul on line. “Sunt oripilată câtă ură poți avea pentru un om! Câtă răutate să ai pentru un om să-l pui la zid și să-l jignești în ultimul hal, de la maimuță, canibal, cioară! Mă întreb ce inimă au, jignesc fără încetare, maimuță, cioară, neagră împuțită, urangutan, cuvinte de neimaginat! Să dorești moartea unui om doar că a mers să se întâlnească cu cineva, doar că e de altă culoare, e ceva ce mintea mea nu poate pricepe”, a reacționat Laurette, pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Laurette face lumină în scandalul "sex pe bani la hotel": “Voi arăta mesajele scrise între mine și agresor”

 
 
Loading...