Lavinia Pârva a împlinit 35 de ani duminică, 24 noiembrie, bucurându-se de momente frumoase petrecute alături de familia sa care s-a întregit odată cu venirea pe lume a micuțului Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Deși nu a dorit să povestească cum a sărbătorit această zi specială, Lavinia a oferit câteva indicii pe rețelele de socializare, printre care și un cadou care costă în jur de 1000 de euro.


Lavinia Pârva a devenit recent mămică pentru prima dată, fiind extrem de mândră de acest statut. Cu ocazia aniversării a 35 de ani, soția lui Ștefan Bănică a explicat că cel mai frumos cadou rămâne, bineînțeles, micuțul ei și al cântărețului, Alexandru, care a venit pe lume și le-a întregit familia.

Lavinia Pârva a împlinit 35 de ani 

Totuși, deși discretă din fire, cu ocazia zilei sale de naștere, Lavinia Pârva a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini care explică faptul că aceasta a fost la o sesiune serioasă de shopping. Sărbătorita a intrat într-un magazin de lux unde a probat câteva articole de încățăminte, însoțită cel mai probabil de partenerul său, care în cele din urmă i-a și achizționat, spunem noi, încălțările care i-au plăcut cel mai mult. 

lavnia-parva-ghete.jpg

Lavinia Pârva s-a lăudat pe rețelele de socializare cu o pereche de încălțări de lux
Foto: Instagram

Pe rețelele de socializare, Lavinia a publicat mândră câteva imagini cu o pereche de botine de la brand-ul Gucci, care pe site-ul oficial al casei de modă ajung să coste până la 1000 de euro. Vedeta nu a specificat că perechea de încălțăminte ar fi un cadou din partea soțului ei, având în vedere firea sa discretă, însă dacă luăm în calcul că este ziua sa de naștere, nu putem decât să ne gândim că cel mai probabil articolul de încălțăminte face de azi deja parte din garderoba artistei. 

gucci-botine.jpg

Pe site-ul oficial acestea costă aproape 1000 de euro

„A mai trecut un an din viața mea, un an în care am realizat lucruri minunate, un an care mi-a adus un lucru estențial. Un suflețel care îmi va lumina viața de acum înainte. Astăzi, la 35 de ani, mă simt împlinită”, a fost mesajul Laviniei publicat în mediul online, alături de o imagine în care apărea într-un halat alb și cu cană de cafea în mână. La secțiunea „story” de pe Instagram, fericita mămică a publicat însă și o serie de imagini care ne duc cu gândul la o posibilă vacanță în străinătate ce, de asemenea, ar fi putut să fie parte din cadoul oferit de Bănică cu ocazia zilei sale de naștere. 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...