Adio, machiaj de televiziune şi sacou! Lavinia Petrea a intrat de ceva timp în concediu de creştere copil şi a uitat ce înseamnă să treci pe la cabina de make-up înaintea ştirilor şi pe la garderobă. Prezentatoarea poartă haine lejere şi a renunţat la farduri, copiii fiind acum preocuparea ei principală. Într-o imagine în care îşi strânge bebeluşul la piept, ştirista mărturiseşte că a pierdut noţiunea timpului de când stă acasă, dar se bucură de zâmbetele copiilor ei.


Lavinia Petrea este o mămică tânără care îşi îndeplineşte sarcinile casnice foarte conştiincios. Perezentatoarea a adus pe lume al treilea copil, eveniment care s-a petrecut în urmă cu o lună, şi de atunci experimentează viaţa cu trei copii. Deşi este extrem de greu să se ocupe de micuţii, cu vârste şi nevoi diferite, ştirista încearcă să facă faţă noilor provocări, fiind foarte încântată de noua ei viaţă de familie. Nu mai ştie ce dată este în calendar, dar zilele sunt pline de iubire în casa ei. Micuţa Karin a fost şi ea primită foarte bine de fraţii ei mai mari, Mathias şi Klara, care o răsfaţă ca pe o păpuşă, aşa că vedeta se bucură de armonie. 

copii_lavinia.jpg

lavinia petrea copii pro tv
Lavinia Petrea şi soţul ei sunt părinţii a trei copii superbi
Foto: arhivă personală

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Dan Varga de cinci ani. Cei doi sunt deja părinţii unui băiețel, Mathias, în vârstă de trei ani și jumătate, și ai unei fetițe, Klara, în vârstă de un an și jumătate. Şi pentru al treilea copil, Lavinia a ales tot un nume special şi a şi explicat cum i-a venit ideea ca fetiţa ei cea mai mică să poarte numele Karin. “Soțul meu are rădăcini nemțești, părinții lui locuiesc în Germania și am dorit să găsim ceva din același registru cu numele lui Mathias și al Klarei și ne-am gândit la Karin”, povestea recent Lavinia.

Loading...