Se pare că nicio vedetă nu scapă de ochii critici ai propriilor urmăritori virtuali, care taxează chiar și cele mai neînsemnate greșeli. Nici soția lui Ștefan Bănică Jr. nu a fost trecută cu vederea, internauții observând imediat faptul că pozele pe care Lavinia le publică pe rețelele de socializare nu sunt variantele originale ale imaginilor, ci acestea sunt trecute prin niște filtre de înfrumusețare.


Deși majoritatea vedetelor, și nu numai, apelează la aceste „trucuri” pentru a obține fotografiile perfecte, Lavinia Pîrva a fost taxată în special din cauza faptului că admiratorii ei consideră că aceasta exagerează cu filtrele pentru poze, fără să aibă nevoie, de fapt, de ele. Lavinia este o femeie frumoasă, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare apreciază cu precădere naturalețea înfățișării sale, astfel că atunci când vedeta apelează la astfel de modificări, sub presiunea trendurilor, probabil, fanii ei reacționează imediat.

lavinia_pirva_2.jpg

Una dintre fotografiile în cauză
Foto Instagram

Cum filtrele de înfrumusețare au devenit foarte populare în ultimul timp, chiar și vedetele, care au parte de stiliști și make-up artiști, aleg să le folosească, fie că din pură curiozitate, sau din dorința de a-și perfecționa imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare. De aceea, și Lavinia Pîrva a ales să „fie în trend” și a publicat mai multe asltfel de fotografii, care nu prea au fost pe placul prietenilor ei virtuali. Vedeta a fost luată la rost zilele trecute, atunci când a împărtășit cu internauții o poză de acest gen.

lavinia-parva1.jpg

Lavinia Pîrva arată foarte bine și fără filtre de înfrumusețare
Foto: Arhivă personală

Deși a apelat la un simplu filtru de înfrumusețare, fără să exagereze prea tare, fanii săi au observat imediat. „Nu înțeleg de ce ai atâtea filtre pe poze”, a fost comentariul unuia dintre admiratorii vedetei. „Ești frumoasă și fără”, a fost continuarea mesajului publicat în dreptul fotografiei Laviniei, demonstrând că fanii ei o încurajează să renunțe la aceste „artificii” și să-și prezinte frumusețea naturală în schimb.

Lavinia Pîrva este căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi au planuri de viitor și nu s-au ferit niciodată să-și facă iubirea pubică. Totuși, aceștia s-au căsătorit în secret în Bulgaria, în vara nului trecut, însă cununia religioasă a avut loc în România. Cei doi nu exclud nici apariția unui copil, în viitorul apropiat.

 
 
Loading...