Numiți-o intuiție feminină sau instinct, cert este că uneori reprezentantele sexului frumos parcă au un al șaselea simț! Dacă acesta va fi și cazul Laviniei Pîrva rămâne de văzut însă, atunci când vedeta va aduce pe lume primul ei copil. Prietenele graviduței susțin că aceasta ar fi primit un „semn”, care ar fi putut indica sexul bebelușului din burtică. Iată despre ce este vorba!


Lavinia Pîrva este însărcinată și urmează să devină în curând mămică pentru prima oară. Cum vedeta este extrem de discretă în ceea ce privește sarcina ei, nu se cunoaște momentan sexul bebelușului său și al lui Ștefan Bănică Jr. Totuși, deși Lavinia nu oferă presei foarte multe informații pe tema acestui subiect, prietenele vedetei nu s-au putut abține!

Se zice că o viitoare mămică ar avea capacitatea de a simți ce sex are bebelușul pe care îl poartă în burtică și că adesea i se poate arăta acest lucru chiar și în vis. Potrivit informațiilor oferite de câțiva apropiați ai soției lui Bănică, se pare că acesta a fost și cazul Laviniei, care a visat că va avea o fetiță.

Lavinia Pîrva a visat că va naște o fetiță

lavinia-parva.jpg

Foto: Instagram

Pentru a i se confirma sau infirma teoria, vedeta a mers, probabil, la doctor, însă momentan ține pentru ea și pentru familie informația cu pricina. Totuși, Lavinia nu preferă un anumit sex al bebelușului, ci își dorește doar ca acesta să fie sănătos. Lavinia Pîrva este atât de discretă în privința sarcinii ei, încât nici măcar nu și-a expus burtica pe rețelele de socializare, însă a fost surprinsă pe stradă de fotoreporterii Click!

„Lavinia îşi dorea foarte mult un copil, iar acum este deopotrivă emoţionată şi puţin stresată. Citeşte tot felul de cărţi despre sarcină, dar şi despre primele luni ale bebeluşului şi se sfătuieşte cu prietenele ei cele mai bune care sunt deja mămici. Deocamdată nici prietenii apropiaţi ai ei şi ai lui Ştefan nu ştiu ce sex are copilul. Totuşi, Lavinia a zis la un moment dat că a visat că va avea o fetiţă. Ea spune că nu o interesează sexul copilului. Doar să fie sănătos”, a declarat o apropiată de-a vedetei pentru wowbiz.ro.

Ștefan Bănică, tată pentru a treia oară

Ștefan Bănică a ales să-și anunțe fanii că va deveni tată pentru a treia oară în cadrul concertului de Crăciun pe care acesta îl susține anual la Sala Palatului. În urmă cu ceva vreme, chiar de ziua de naștere a fiicei sale, rezultată din mariajul cu Andreea Marin, Violeta, Bănică a dat marea veste. Artistul mai are un băiat în vârstă de 16 ani, pe Radu, copilul din idila lui cu Camelia ConstantinescuȘtefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2017, în secret, în Bulgaria.

 

 

 
 
Loading...