Celebra impresară de fotbal Anamaria Prodan (46 de ani) și-a cumpărat, în urmă cu câteva luni, o pisică fără păr din rasa Sfinx. Motănelul Enzo, adorat de tot familionul, are însă nevoie de o îngrijire specială pentru a nu se îmbolnăvi, astfel că stăpâna lui i-a cumpărat un hanorac


”I-am luat o hăinuță de suporter, cu 50 $. E echipa de baschet Ole Miss (University of Mississippi), unde joacă Sara, fiica mea”, ne-a declarat ea. 

88.jpg

Motănelul Enzo are haină de 50 $

Dar și solista Anamaria Ferentz (43 de ani) e grijulie cu cățelul ei, Supai, boxerul metis pe care l-a adoptat în urmă cu 3 ani și căruia i-a făcut o garderobă serioasă. Dacă în toamnă ea l-a pozat într-o hăinuță cu imprimeu militar, pe care era scris numele stăpânei, Ferentz, iată că pentru perioada de iarnă Supai poartă o haină groasă, din material impermeabil, cu glugă.

12.jpg

Anamaria Ferentz

Cățelul i-a făcut însă și boacăne, pe vremea când Anamaria obișnuia să-l lase cu orele singur acasă. De supărare, Supai a distrus o canapea, iar artista era să facă infarct când a deschis ușa. „Probabil că se plictisea. Orice câine trebuie educat”, spunea  vedeta. 

9.jpg

Câinele Supai are un fâș cu glugă

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: