Începând de luni, 30 martie, PRO TV prezintă "Lecții de viață", o producție de tip ficțiune, bazată pe situații și întâmplări reale, din viața cotidiană a familiilor.


Atenţie, se dă starul unui nou show incendiar, "Lecții de viață"! De luni până vineri, de la 18:00, "Lecții de viață" le va arăta românilor povești cel puțin interesante, pline de emoții, trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune și multe altele! 

"Lecții de viață" - subiectele emisiunii

Fiecare emisiune "Lecții de viață" va trata un subiect tensionat, care, de obicei, se petrece în spatele ușilor închise ale caselor, în încercarea de a păstra cât mai ascunse secretele rușinoase descoperite în familii.

Un cuplu de „tineri” însurăței, în care diferența mare de vârstă dintre cei doi duce la multe certuri, o relație tensionată între o mamă și fiica ei, în care intervine iubitul mamei și problemele pe care și le creează singură o femeie supraponderală sunt doar câteva dintre subiectele pe care telespectatorii le vor putea viziona săptămâna viitoare în "Lecții de viață".

"Lecții de viață" - răsturnări dramatice de situație

În fiecare emisiune"Lecții de viață", aventuri palpitante, răsturnări dramatice de situație, procese de conștiință și procese în tribunale vor transforma rudele în străini și prietenii în dușmani. Toate acestea, expuse în scenarii care transmit într-un mod cât mai autentic și apropiat de realitate experiențe prin care trec unele familii în viața de zi cu zi.

Telespectatorii vor urmări, la"Lecții de viață", povești de iubire, desfrâu, lăcomie, teamă, minciună și violență, care le vor deschide ochii asupra întâmplărilor care se pot desfășura, în orice moment, chiar lângă ei.

 

 
 
Loading...