Mălina Olinescu s-a stins din viaţă acum şase ani atunci când a decid să se sinucidă, dar amintirea ei este vie în memoria celor care i-au apreciat muzica şi personalitatea. O dezvăluire şocantă, privind motivul pentru care Mălina a decis să spună adio acestei lumi, a ieşit la iveală.


Se pare că artista a decis să îţi ia viaţa, fiind influenţată de gestul identic pe care îl făcuse Mădălina Manole. Cel care a vorbit despre intenţiile Mălinei a fost scriitorul Dan Silviu Boerescu. El susţine că artista nu a mai dorit să îţi continue viaţa după moartea Mădălinei Manole pentru că nu putea găsi un motiv pentru care să trăiască şi continua să se întrebe mereu ce ar fi putut să facă ea dacă o artistă împlinită precum Mădălina a decis să îţi ia viaţa. „Atunci când s-a întâmplat nenorocirea cu Mădălina Manole, Malina ar fi spus: <<Urmez eu>>, și-a amintit Titus Munteanu, cel care i-a ghidat primii pași în televiziune, la show-ul Şcoala Vedetelor. <<Ea, care avea tot, familie, copil, carieră, s-a sinucis. Eu de ce aş mai trăi?>>, spune un alt apropiat că ar fi exclamat Mălina la moartea Mădălinei. „Tot timpul mi s-a părut o fată care nu părea din epoca noastra, mult prea sensibilă pentru vremurile noastre”, a spus și Mihaela Cernea de la trupa Class”, scrie Dan Silviu Boerescu.

Mălina Olinescu s a încetat din viaţă la 37 de ani atunci când s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, iar Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere, înghiţind o cantitate considerabilă de Furadan. 

Loading...