Fanii serialului „Vlad” au avut parte de o surpriză în episodul de luni seară al serialului difuzat de PRO TV, când, pe generic, a apărut numele Liei Bugnar ca scenaristă, alături de Anghel Damian. Actrița este și concurentă la „Asia Express”, reality-show-ul de la Antena 1, unde face echipă cu Maria Buză.


Situația se repetă, căci și în 2018, când PRO TV difuza serialul „Triplusec”, unul dintre scenariștii producției, scriitorul Adrian Teleșpan (40 de ani), a făcut echipă cu bloggerița Ana Morodan (35 de ani), alias „Contesa Digitală”, în sezonul al doilea al reality-show-ului „Asia Express”, de la Antena 1. La doi ani de atunci, Lia Bugnar (51 de ani), concurentă la „Asia Express”, unde face echipă cu Maria Buză (50 de ani), colaborează pentru scenariul serialului „Vlad”, alături de iubitul ei cu 23 de ani mai mic, Anghel Damian (28 de ani).

emilian-oprea-lia-bugnar-anghel-damian.jpg

Emilian Oprea, Lia Bugnar și Anghel Damian
Emilian Oprea, Lia Bugnar și Anghel Damian la premiera filmului „Miami Bici”, pe 22 februarie 2020

Lia Bugnar și Anghel Damian se inspiră pentru «Vlad» din propriile experiențe de viață

Chiar în episodul 4 din acest sezon, difuzat luni seară, Lia Bugnar apare pe genericul serialului „Vlad” ca scenaristă. „După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta (în noiembrie și decembrie 2019, când Lia era plecată în Asia, la filmări - n.r.) sunt singur și nu e atât de ușor, dar alții supraviețuiesc în condiții mai grele. Când iubești, viața te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este și un univers din viața mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relații, răzbunare dacă nu ai trecut și tu prin astea, să prinzi exact esența. La început eram chițibușar, am un fotoliu cu taburet și scriu de acolo câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală și putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize în al treilea sezon”, ne-a spus actorul Anghel Damian într-un interviu.

stefan-iancu-serialul-vlad-scenarist-lia-bugnar.jpg

Ștefan Iancu în serialul Vlad
Ștefan Iancu, în serialul „Vlad”, în secvența când apare pe ecran scenarist: Lia Bugnar
Captură PRO TV

Lia Bugnar și Anghel Damian vor să nu amestece afacerile cu iubirea

Anghel Damian ne-a mai povestit că a lucrat la scenariu chiar și de revelion. „Acasă încercăm să disociem viața personală de cea profesională. Dacă mergi acasă cu problemele de la teatru nu e bine, însă ne mai povestim dacă am greșit ceva. Suntem cei mai aspri critici ai noștri. Dacă vrei să evoluezi, să progresezi, trebuie să înveți să accepți critica. E necesar, nu suntem perfecți”, ne-a mai spus actorul care are câteva piese în care joacă și alături de iubita lui, alături de care colaborează în numeroase proiecte. Cel mai recent cei doi au fost surprinși împreună la premieră peliculei „Miami Bici”. Lia Bugnar și Anghel Damian sunt de ceva timp și nu s-au ferit de ochii lumii, iar despre relația lor știu atât prietenii, cât și colegii de la teatru.

central-caseta-lia-bugnar-maria-buza.jpg

Lia Bugnar și Maria Buză s-au chinuit la filmările pentru „Asia Express”
Lia Bugnar și Maria Buză s-au chinuit la filmările pentru „Asia Express”

Lia Bugnar a supraviețuit cu un dolar pe zi în Filipine

Actrița și scenarista a acceptat oferta de a pleca împreună cu prietena Maria Buză peste hotare, în Filipine și Taiwan. „«Asia Express» nu e despre geografie, ci despre un drum interior. Sunt alături de prietena mea cea mai bună și este o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viața ne-a dat mult de lucru și ăsta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă, încât o să fie perfect să avem o singură misiune”, a spus Lia Bugnar înaintea filmărilor din Asia, unde a supraviețuit cu un dolar pe zi. Vedeta s-a chinuit mult în deplasare, a cărat apă, a spălat, a făcut autostopul, a căutat chirie, s-a hrănit cu delicatese autohtone și cu băuturi ciudate și a încercat să treacă o mulțime de probe obositoare și dure.

Citește și:

Exclusiv! Anghel Damian, din «Vlad», se iubeşte cu Lia Bugnar, de la Asia Express

FOTO Așa arată chinul în Asia Express. Concurenții, transfigurați de oboseală și de foame

 
 
Loading...