Interpreta de folclor Lia Lungu a avut o apariţie de senzaţie în ediţia din 2 iulie a celebrului cotidian american, New York Times.


Artista se află în America încă de la începutul pandemiei de coronavirus. După ce a realizat un videoclip şi un tradiţional ritual de Sânziene, într-un celebru parc din New York, cântăreaţa a fost remarcată de jurnaliştii de la New York Times.

“Astăzi, secvenţele Ritualurilor cântate de mine au apărut în New York Times, cel mai prestigios ziar, cunoscut în întreaga lume. Mulţumesc Doamne, pentru har şi dar, pentru această frumoasă bucurie, pe care o închin mirificului neam Daco-Traco-Valah”, a scris artista pe Facebook. “Chiar acum, într-un decor magic, Iniţierile Sânzâienelor, la New York. Mulţumesc Cătălin Condurache, pentru prezenţă şi filmare. Culese de mine, înregistrate cu orchestra Radio România şi interpretate în zeci de spectacole, ritualurile m-au ţinut mereu aproape de esenţa neamului şi mi-au dat şansa să arăt lumii magia unei culturi inegalabile”, a povestit Lia Lungu. 

 
 
Loading...