Statutul de vedetă tv nu înseamnă autografe pe stradă, ci şi episoade mai puţin plăcute. Lidia Fecioru, invitată permanent la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, a povestit un episod regretabil pe care l-a trăit în public. Bioenergoterapeutul, care îi învaţă pe alţii mici trucuri pentru a-şi face viaţa mai bună, nu şi-a imaginat că poate fi ţinta unui atac verbal pe stradă.


Lidia Fecioru este urmărită cu interes de mulţi români, interesaţi să-şi reyolve problemele de sănătate sau de familie cu mici trucuri din natură. Bioenergoterapeutul s-a aflat într-o situaţie în care a realizat că nu are doar fani, ci şi duşmani. Ea a povestit că se afla la bancă, moment în care a fost înjurată din senin de către o persoană necunoscută. Lidia Fecioru a acuzat ura și dezbinarea din societatea românească și a transmis cu această ocazie un mesaj.

„Eram la bancă și un domn își scotea banii de pe card. Mie mi se blocase cardul și stăteam de vorbă cu doamna directoare, așteptam ca domnul respectiv să își termine operațiunea la bancomat. A început să mă înjure că vin la Antena 3 și că mințim cu nerușinare. Mi-aș dori să se uite în ochii mei acum și atunci acolo la bancă. Și să îi spun: ”Să vă fie rușine!” Atât! (...) În primul rând este inuman să te iei de un om ca boala de un om sănătos. Să te iei de un om care nu are nicio legătură cu tine. Nu îți place, schimbă canalul. Noi ne facem meseria, să învățăm oameni anumite lucruri, să aducem lumină în casa oamenilor. Nu am promovat niciodată scandalul, ura și dezbinarea. Dimpotrivă, propovăduim să se extirpe ura dintre oameni. Acum nu am nimic împotrivă. Poate și domnul respectiv este supărat pe ceva, dar eu nu sunt vinovată de supărarea lui. Nimeni nu este vinovat”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Bioenergoterapeutul face echipă cu nuemerologul Mihai Voropchievici la "Adevăruri ascunse", emisiune prezentată pe perioada concediului de maternitate al Danei Grecu de Cătălina Porumbel. 

Loading...