Sfârşitul lui 2016 pare să fie de bun augur pentru două dintre vedetele care au devenit vestite în televiziune, în urma rolurilor din „La Bloc” şi „Vacanţa Mare”.


E vorba despre interpreta lui Lili Jurcă din serialul de la Pro TV, actriţa Mariana Dănescu care, din 2007, când s-au terminat filmările, nu a mai jucat decât la teatru. În 2013 a mai filmat pentru pelicula „La Bloc”, iar abia recent a bătut palma cu TVR, unde o interpretează pe Ţugurlanca. În acest sezon, Floarea (interpretată de actriţa Maria Buză) a plecat la muncă în Spania, conform scenariului, iar în aşteptarea ei, Gheorghe (Marius Rizea) trăieşte diverse întâmplări alături de Ţugurlanca la emisiunea „O dată-n viaţă”. 

14-vedete-12-lila.jpg

Mirela Stoian este bomba de energie din emisiunea ”Ieri, azi, mâine”( TVR 2)

 

Actriţa a mai prins şi o reclamă la un fast food. În aceeaşi situaţie fericită se află şi Mirela Stoian (48 de ani), Lila din „Vacanţa Mare”, care după opt ani de pauză în televiziune, colaborează cu TVR 2, la emisiunea „Ieri, azi, mâine”, prezentată de Corina Dănilă. Aici face echipă cu fiica sa, Valeria Stoian. Cele două mai joacă şi în piesa de teatru „Las’ că ştim noi”, în regia lui Şerban Puiu. 

 
 
Loading...