Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în mai puţin de şase luni. Cântăreaţa şi iubitul ei sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor deveni părinţi. Invitată în platoul emisiunii "Vorbeşte lumea" alături de Silviu Ţolu, Lili a vorbit despre sentimentele pe care le trăieşte în această perioadă şi despre nerăbdarea pe care o trăieşte ştiind că în scurt timp îşi va ţine copilul în braţe.


Lili Sandu şi Silviu Ţolu vor deveni părinţi pentru prima dată. Vestea a fost dată chiar de către artistă pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv. Speculaţii privind sarcina existau de ceva timp întrucât ultima fotografie încărcată de Lili în mediul online o înfăţişează purtând o bluză prin care se poate observa cu lejeritate burtica de gravidă. 

Invitată în emisiunea "Vorbeşte lumea", Lili a confirmat bănuielile fanilor şi a vorbit despre emoţiile pe care le trăieşte atunci când se gândeşte că în mai puţin de jumătate de an îşi va ţine copilul în braţe.

lili_sandu_ceruta_in_casatorie_de_silviu_tolu_0.jpg

lili sandu si silviu tolu
Între Lili Sandu şi Silviu Ţolu este o diferenţă de vârstă de 12 ani
Foto:Arhivă personală

 „Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de L I L I S A N D U (@lilisandu_official) pe

Cei doi viitori părinţi nu au dorit să dezvăluie sexul copilului. 

 

lili-sandu-si-silviu-tolu-3.jpg

lili sandu si silviu tolu
Lili şi Silviu s-au cunoscut în Istanbul, şi tot în acel oraş Silviu a cerut-o de nevastă
Foto:Arhivă personală

Lili, cerută de nevastă de ziua sa de naştere

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, cu care se înțelege de minune. În timpul unei escapade romantice la Istanbul, modelul internațional i-a adresat marea întrebare fostei "faimoase" de la Exatlon.

S-au cunoscut în Istanbul

Lili Sandu şi Silviu Ţolu au povestit cum a început povestea dintre ei, iar vedeta a dezvăluit că diferenţa de vârstă dintre ei este una care nu are importanţă pentru niciunul dintre parteneri.“Ea a venit cu o prietenă la Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, şi-a început timid Silviu povestea. 

silviu-tolu-si-lili-sandu.jpg

lili sandu si silviu tolu
Foto:Arhivă personală

Nici Lili nu a fost zgârcită în amănunte picante din relaţia lor. “Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar. Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt”, a spus Lili.

Cine este Silviu Ţolu

silviu-tolu.jpg

silviu tolu
Silviu Ţolu este un manechin cunoscut în industria modei şi a avut colaborări cu designeri renumiţi
Foto:Arhivă personală

Silviu Țolu (28 de ani) este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele. Este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative și artistice, realizator de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați.

Loading...