Vă vine să credeți sau nu, dar așa arată o femeie de 40 de ani! Lili Sandu a împlinit această vârstă rotundă și a avut dublu motiv de sărbătoare. Iubitul ei, modelul Silviu Țolu, a cerut-o de soție în vacanța romantică pe care o petrec în Istanbul.


Cât timp a stat în „Ferma – Un nou început” (PRO TV), Silviu Ţolu şi-a demonstrat calităţile de strateg, de om bun la toate, care a ajuns să fie respectat de colegii lui pentru că a fost un bun camarad şi un bun fermier. „Nu am vrut să demonstrez nimic în direcția asta, dar mă bucur că ceilalți au remarcat calitățile mele intelectuale. Mai mult decât atât, poate așa reușim să trecem peste ideea preconcepută (și greșită) cum că «modelele nu gândesc»”, ne-a spus Silviu, imediat ce a ieşit din reality-showul de la PRO TV.

lili_sandu_ceruta_in_casatorie_de_silviu_tolu.jpg

lili sandu ceruta de nevasta de silviu tolu
Îndrăgostiți și fericiți, Lili și Silviu au sărbătorit pe un iaht
Foto: arhivă personală

 

Lili Sandu a împlinit vârsta de 40 de ani

lili-sandu-si-silviu-tolu.jpg

lili sandu silviu tolu
Lili Sandu și Silviu Tolu, la petrecerea "Viva"
foto: Viva.ro

L-am revăzut zilele trecute, la petrecerea Viva!, alături de iubita lui, Lili Sandu, care miercuri, 28 mai, împlinește 40 de ani. Ea prezintă acum o emisiune strâns legată de „Exatlon”, unde a participat şi ea. Iar în 2016 a fost una dintre concurentele care au participat la PRO TV, în „Ferma Vedetelor”, ediţie filmată în Cipru. „Multă lume m-a felicitat pentru Silviu, iubitul meu şi pentru ce a realizat în reality-showul «Ferma – Un nou început»”, ne-a spus Lili la petrecerea Viva!, unde a purtat o rochie de prințesă. „Eu prezint «Fan Arena», muzica am lasat-o pe planul doi. Dar niciodată să nu spui niciodată, iar dacă se va ivi ocazia să mă întorc în studioul de înregistrări, nu voi spune NU. Am fost şi actriţă şi sunt în continuare, aştept să vină rolul potrivit, am jucat în «Numai iubirea» şi în «Păcatele Evei». Muncesc în continuare”, ne-a povestit Lili Sandu.

Citește și:

De ce a fost numit Silviu Țolu “creierul” de la Fermă. Ce spune după duelul cu Kamara

Ce invitaţie sexy i-a trimis Lili Sandu iubitului ei, Silviu Ţolu, aflat la Ferma 2019

 

Loading...
Citeste tot despre: