Vremea frumoasă care a apărut după un șir mai lung de zile ploioase a dat startul sezonului de mers la plajă, motiv pentru care și viitoarea mămică Lili Sandu s-a conformat și și-a expus burtica la soare.


Vedeta mai are puțin până când va deveni mămică pentru prima oară, însă până atunci se concentrează pe propria relaxare, având în vedere momentele ce vor urma plus nopțile nedormite, alături de bebe. Lili Sandu a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare în costum de baie, chiar dacă are grijă și stă mai mult la umbră. 

Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina, în costum de baie

De asemenea, Lili s-a acoperit și cu un halat ușor din voal și a purtat pălărie pentru protecție solară. Aceasta pare să radieze de fericire, așa cum a făcut-o pe întreaga perioadă a sarcinii, mai ales atunci când se află în compania partenerului său, Silviu Țolu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de <<social media>>, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, scria recent Lili Sandu pe rețelele de socializare, atunci când mai publica câte o imagine în care apărea cu burtica la vedere.

Lili Sandu (40 de ani) şi Silviu Ţolu (28 de ani) vor deveni părinţi de băiețel. Vestea a fost dată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, chiar de către artistă, pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv. Lili a fost în culmea fericirii încă de când a aflat vestea, deși spunea la un moment dat că și-ar dori fetiță, iar de atunci tot cu zâmbetul pe buze a rămas. 

 

Loading...