Lili Sandu (37 de ani) s-a chinuit ceva timp să-l țină “la secret” pe iubitul ei, modelul internațional Silviu Tolu (25 de ani), asta până când a fost nevoită să dea cărțile pe față. Fotografii Click! i-au surprins pe cei doi, în această vară, pe litoralul românesc, așa că relația nu a mai putut fi negată sau ținută departe de ochii curioșilor.


Au bifat cârteva vacanțe împreună, dar la un eveniment monden nu mai apăruseră de mână. Lili și iubitul ei mai tânăr cu vreo 12 ani au făcut senzație la petrecerea Cosmopolitan 17 ani, iar privirile lor ”au vorbit” de la sine. Fosta concurentă de la “Ferma Vedetelor” a fost surprinsă în timp ce nu-și mai încăpea în piele de mândrie că se afișează la brațul lui Silviu.

lili_silviu.jpg

lili sandu iubit
Lili "și-a sorbit iubitul din priviri"
Foto: Instagram

 

Modelul, care a fost imaginea Guess pentru mai multe campanii, este foarte atent cu iubita lui, iar diferența de vârstă de 12 ani nu mai este pusă la socoteală. O alintă "maimuță" pe Lili și chiar dacă au fost văzuți împreună la un eveniment monden, în octombrie 2015, amorezii nu au suflat o vorbă. Cu toate acestea, vara trecută, Lili era pozată de iubitul său în Istanbul.

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziția 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier și DRYKORN. În plus, este și blogger.

 
 
Loading...