Ce au în comun Vladimir Drăghia și George Burcea, soțul Andreei Bălan? Ambii reușesc să-și țină fetele doar într-o mână, micuțele fiind tare amuzate de acest moment de echilibristică.


Vladimir este un tătic cu normă întreagă, iar în 2018, când a tras din greu la ”Exatlon”, la celebrul concurs de supraviețuire difuzat de Kanal D, el s-a topit de dorul micuței Zora (2 ani).

„Când s-a născut era un ghem de om de trei kilograme, cu brațe lungi și întinse spre mine. Acum, doi ani mai târziu, își sprijină mâinile pe genunchi și se gândește la ale ei, pentru câteva minute. Apoi, se întoarce la giumbușlucuri și la chicoteli, la ce o face fericită. Are delicatețea unei flori de mușețel și energia unui spectacol. E o combinație magică. Sper să fii mereu o bucurie, un spectacol!”, a scris Vladimir pe conturile sociale.

b21.jpg

Vladimir Drăghia și Zora

Dar și actorul George Burcea (31 de ani) este un tătic de nota zece, pentru fetițele lui, Ella (3 ani)  și Clara (10 luni). Zilele trecute, acesta a postat pe Instagram o poză cu cu bebelușa lui, care stă cuminte pe palma celebrului ei tătic, pe plaja din Mauritius. Clara s-a confruntat cu probleme de sănătate, în această vacanță, fiind diagnosticată cu enterocolită.  

 
 
Loading...
Citeste tot despre: