Printre miile de mesaje de condoleanţe care au curs de duminică dimineaţă încoce pe Internet a apărut şi o convorbire telefonică cu Denisa Răducu, înainte ca tânăra să moară. Înregistrarea a fost făcută de Liviu Guţă şi publicată pe pagina lui de Facebook. Gestul artistului nu a fost însă deloc pe placul fanilor artistei, care cu vocea stinsă explica faptul că este foarte obosită şi se află la tratament.


Liviu Guță a dat publicității ultima conversație telefonică pe care a avut-o cu Denisa Manelista. Tânăra a pierdut lupta cu cancerul şi duminică şi-a dat ultima suflare în apartamentul ei din Bucureşti. Mesajele de condoleanţe pentru familia tinerei de doar 27 de ani au curs în valuri, iar colegii de breaslă s-au întrecut în a-i aduce un ultim omagiu. Liviu Guţă a publicat pe pagina lui şi o discuţie telefonică pe care o făcuse cu puţin timp înainte ca Denisa să moară.  

denisarochie2.jpg

Denisa se plângea în convorbire că este foarte obosită
foto: arhiva personală

"Și mi-ai spus că te faci bine” ??? Un fragment dintr-o ultimă convorbire cu colega mea Denisa Răducu, care era optimistă că va trece cu brio peste această boală nemiloasă! Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea colegă! ????”, a scris Liviu Guță pe o rețea de socializare. El a făcut publică și înregistrarea respectivă, pe care ulterior pentru că a fost pus la zid de fanii artistei a şters-o. "Sunt obosită. Sunt la tratament. Sunt foarte bine…”, se aude în înregistrare.

Supărat că a provocat un val de critici, cântăreţul de manele a explicat de ce a publicat înregistarea. 

"Înainte sa judecați un om, gândiți-va de o sută de ori. În primul rând, acea convorbire telefonică înregistrată, a fost făcută cu acordul Denisei chiar rugându-mă să o postez pe Facebook ca voi fanii să vedeți că este bine și că se luptă cu adevărat să își revină, asta datorită faptului ca unii credeau că ea vrea să îşi facă imagine de marketing așa ca l-am sunat pe Marian Vasile care era cu ea și a spus să postez eu pe site-uri de socializare înregistrarea aceasta. (Lumea vroia măcar un mesaj de la ea să ştie că e bine). Eu nu am făcut-o, nu am mai postat pentru că la vreo două zile, Denisa a intrat pe alt post de televiziune și a vorbit că este mai bine și că face tratament! Ieri m-am gândit să postez acea înregistrare ca voi să vedeți că ea nu a mințit și că s-a chinuit foarte mult să treacă peste asta, dar nu a fost să fie! Am vrut să îi auziți măcar vocea ei blândă şi slabă cât s-a chinuit această fată cu chip de înger, habar nu aveți! Noi muzicanţii suntem expuși la prea mult efort atunci când prestăm, deoarece nu este ușor să cânţi şi să nu dormi noaptea şi să alergi să faci lumea fericită! Vă rog din suflet și din toată inima nu mai vorbiți prost dacă nu cunoasteţi despre ce este vorba! Repet a fost dorința Denisei să postez acea înregistrare, martori sunt Marian Vasile și mama Denisei!", a scris Liviu Guţă. 

Loading...