În această seară, la „Nunţi de Poveste”, la Prima TV, se lasă cu paranghelie. Liviu Guţă cântă pentru două mirese, iar Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan participă pentru prima dată la o nuntă dublă.


Doi fraţi rudari din Piscul Vechi se însoară în aceeaşi zi, motiv pentru o mare petrecere la care Nicoleta şi Denis se înfruntă în premieră faţă în faţă. 600 de invitaţii, mii de sarmale şi lăutari fără număr încing cheful la „Nunţi de Poveste”. Vedeta serii este însă Liviu Guţă, iar apariţia lui în satul doljean stârneşte o adevărată frenezie. Manelistul cântă cu foc, iar miresele joacă pe mese.

Toate bune şi frumoase la cel mai tare concert pe care satul l-a văzut vreodată, însă Denis Ştefan are o previziune: „Să mergem, că pică masa!”, spune prezentatorul. Nu după mult timp, premoniţia lui Denis se adevereşte, masa se rupe, iar cele două mirese cad la pământ. Liviu Guţă tresare, însă nu se opreşte din cântat, pentru că petrecerea abia atunci devine cu adevărat interesantă. Video aici.

Nu-l pierdeţi pe Liviu Guţă alături de Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan la „Nunţi de Poveste”, astăzi, 7 aprilie, de la 20.30, doar la Prima TV.
 

 
 
Loading...