Liviu Guță (40 de ani) este tare mândru de performanța sa de a slăbi 30 de kilograme. Recent, manelistul de top și-a postat, pe conturile sociale, o fotografie în care își ia ”la revedere” de la perechea de blugi cu câteva numere mai mare pe care o purta în perioada în care avea burtică.


Artistul a devenit, pe Internet, un exemplu de ambiție pentru fanii săi care au pierdut lupta cu cântarul. “Am reuşit să slăbesc, pentru că ajunsesem să arăt ca un om de zăpadă.

12_liviutoata.jpg

Și-a schimbat garderoba, după ce s-a subțiat

M-am văzut la televizor şi m-am speriat. Nu am făcut şi nici nu fac sport, am o bicicletă acasă, dar nu mă dau în vânt după ea. Am reuşit să scap de kilogramele în plus după ce am fost la nutriţionist şi mi-a dat o dietă personalizată. Aşa că dimineaţa la ora 8.00 beau o cafea fără zahăr, la 10.00 mănânc brânză dietetică cu castraveţi, roşii sau ardei gras, la 14.00, peşte la grătar cu lămâie şi salată, iar seara, ultima masă, este la ora 18.00 şi conţine mămăligă cu brânză dietetică. Însă pot să mănânc şi fructe între mese: pere, mere sau kiwi”, ne-a declarat Liviu Guţă, pe numele din buletin Liviu Mititelu. 

 
 
Loading...