Va fi bucurie mare în familia lui Liviu Vârciu peste patru luni! Nu se însoară, ci își creștinează fetița. Micuța Anastasia Maria va fi botezată de prietenii artistului.


După experiența nunții cu Adelina Pestrițu, iată că Liviu Vârciu nu vrea să-și pună pirostriile prea curând. Trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu manechinul Aura Călin, iar de patu luni aceasta l-a făcut și tătic. Deși lucrurile merg strună între ei, Vârciu spune pas căsătoriei. Se pregătește însă pentru un eveniment extrem de important, și anume botezul micuței Anastasia Maria, care va avea loc la finalul primăverii.

”Botezul fetiței va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât pentru că o să fie cald și ne vom putea desfășura mai bine. Locația va fi probabil Ambasador, unde sunt așteptați în jur de 200 de invitați. Nașii sunt niște prieteni de-ai mei”, ne-a spus Liviu Vârciu. Artistul are experiență cu bebelușii, căci după cum se știe acesta mai are o fiică dintr-o relație. Fiica lui, Carmina, are acum 15 ani și este o adolescentă extrem de cuminte.  

loading...
Loading...