Despărţirea lui Gheorghe Turda de iubita lui, Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş, după 5 ani de iubire, a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi considerau un cuplu exemplar. Apropiaţii lor ştiau însă că relaţia lor ”scârţâia” de ceva vreme. Lucia regretă acum sacrificii făcute pentru bărbatul care a dezamăgit-o.


Lucia Lazăr (54 de ani) n-a mai suportat să locuiască sub acelaşi acoperiş cu logodnicul ei, Gheorghe Turda (68  de ani), astfel că zilele trecute a anunţat despărţirea printr-o postare pe Facebook: ”Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi ştii sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi. Există momente când dai mult şi primeşti foarte puţin. Simt o eliberare din ceva care mă sufoca, ceva în care mă simţeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieşi”.  Reporterii Click! au aflat că Lucia făcuse sacrificii de dragul lui Turda: ”Şi-a vândut casa din Târgu Mureş, ca să vină la Bucureşti, să locuiască alături de el. Chiar dacă atunci nu i-ar fi trecut prin cap că se vor separa, Lucia a fost femeie deşteaptă şi, cu banii obţinuţi din vânzarea locuinţei, şi-a achiziţionat un apartament în Bucureşti. Acum, după ce şi-a mutat bagajele din casa artistului, Lucia s-a mutat în casa ei”, ne-a declarat un prieten de-al lor. Gheorghe şi Lucia s-au iubit timp de cinci ani, însă ei au mai bifat un episod amoros şi în anii tinereţii. Chiar ea a povestit, într-o emisiune tv, despre iubirea lor clandestină: “Ne-am cunoscut la un spectacol, când eu i-am cerut un autograf. Locuiam într-un cămin studenţesc, şi atunci s-a legat o poveste. El venea la Sibiu mai pe şest, mai cu spectacole, şi a ţinut aşa vreo cinci-şase luni, după care s-a stins de la sine. Turda era căsătorit p-atunci, iar eu aveam vreo 18-19 ani”. Gurile rele susţin că Lucia ar fi o femeie foarte geloasă şi că de aici începeau şi marile scandaluri dintre ei. Gheorghe Turda nu credea însă că se va ajunge aici: ”Şi-a luat valiza şi a plecat”, ne-a spus el, luni, cu tristeţe în glas.

Lucia a fost singură la botezul nepotului


Este de notorietate faptul că Alina Puşcaş, prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva!” (Antena 1), nu agrea deloc să vorbească  despre tatăl ei vitreg. Mama eu, Lucia, avea mereu discuţii cu ea, căci bruneta nu l-a avut niciodată la suflet pe Gheorghe Turda.

 

Iar la botezul fiului ei, Alexandru, eveniment care a avut loc pe 21 mai, Alina nici că l-a invitat la chef pe ”tatăl vitreg”. Mama ei s-a pozat cu “ginerele” Mihai Stoenescu, dar şi cu frumuseţea de nepoţel. Mulţi s-au întrebat atunci de ce a lipsit de la chef partenerul ei de viaţă, Gheorghe Turda.
Alina Puşcaş avea 3 ani când părinţii ei au divorţatat


Puţini ştiu cum arată tatăl biologic al Alinei Puşcaş, iar asta pentru că vedeta de la Antena 1 a fost foarte discretă cu viaţa ei de familie. Într-un moment de nostalgie, mama ei, Lucia Lazăr, a pus pe Facebook o fotografie cu bărbatul de care a divorţat pe când Alina Puşcaş avea 3 ani şi jumătate. “Am postat această fotografie deoarece foarte mulţi prieteni din lista mea şi-au exprimat curiozitatea şi dorinţa de a vedea cum arată tatăl Alinei. Un bărbat frumos, cu trăsături moştenite şi de fiica noastră”, spune Lucia Lazăr.
 
 
Loading...