Loredana Groza a împlinit 50 de ani în urmă cu mai puțin de două luni, însă trecerea timpului a fost blândă cu ea și nu și-a pus amprenta asupra sa. Recent, vedeta a luat o pauza de la proiectele în care este implicată pentru a se relaxa la malul mării, iar instataneele pe care le-a încărcat pe pagina personală de Instagram sunt unele care nu pot fi trecute cu vederea.


Loredana Groaza a împlinit recent 50 de ani, înă fotografiile pe care le-a distribuit, de la malul mării, nu trădează deloc acest lucru. Artista este implicată în mai multe proiecte și, deși nu mai susține concerte din cauza pandemiei de coronavirus, nu se plictisește o clipă. Își împarte timpul între platourile de filmare ale emisiunilor la care participă și sala de sport, pentru a se menține într-o formă fizică bună.

loredana-in-costum-de-baie.jpg

loredana in costum de baie
Loredana a făcut furori pe plajă
Sursă foto: Instagram

Loredana obișnuiește să pozeze sexy, iar inhibițiile îi sunt complet străine. Poartă îmbrăcăminte provocatoare pe scenă și în afara ei și nu de puține ori s-a afișat în rochii cu un decolteu amețitor. Aflată pe Litoral, Loredana nu a ratat ocazia de a face o serie de fotografii pe plajă. Îmbrăcătă într-un costum de plajă cu motiv tropical, Lori a demonstrat încă o dată că orele de antrenament dau roade. Sânii generoși, picioarele tonifiate, abdomenul ferm și zâmbetul Loredanei au cucerit inimile admiratorilor care au apreciat cadrele de pe plajă.

Loredana Groza, reclamată la CNA pentru ținuta îndrăzneață

loredana-sani_0.jpg

loredana sani
Aceasta este ținuta care a adus-o pe Loredana în atenția celor de la CNA
Sursă foto: Captură video

Anul trecut, Loredana Groza a fost reclamată la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru ținuta decoltată cu care a mers la emisiunea matinală de la Antena 1, pentru a-și promova un videoclip. Problema au reprezentat-o sânii Loredanei, lăsați la vedere de bluza complet descheiată, până la brâu.

 

 
 
Loading...