Joi seara a avut loc confruntarea între Loredana Chivu şi Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia. Cele două femei s-au jignit ca la uşa cortului şi şi-au aruncat cuvinte dintre cele mai grele. Blonda a cedat în momentul în care Renata i-a adus aminte de un subiect delicat: moartea tatălui ei.


Loredana Chivu şi Renata s-au făcut praf una pe cealaltă şi au fost la un pas de bătaie în pauzele publicitare din emisiunea de la Kanal D.

''Nu înţeleg cum de Renata se ia de mine când trăieşte cu iubitul mamei ei. Eu măcar nu trebuie să mă duc să mă culc cu mama, ca să primesc o maşină. Eşti tare în gură şi eşti degeaba. Nu ţi-e ruşine de tine? Când ai luat bani, ţi-a convenit. Poate îţi dau una în bot. Apari ca zdreanţa. Să îmi pupi picioarele că stai lângă mine în aceiaşi încăpere. Leo mi-a povestit că mama Renatei i-a făcut sex oral duminică, după filmare. Nu vreau ca numele meu să nu mai apară. Se plângea Leo de jegul de pe voi'', a spus blondina.

Nici Renata nu s-a lăsat mai prejos: ''Fetiţo, am filmări cu tine dezbrăcată. Uiţi de unde ai plecat. Ai uitat de unde te-ai ridicat. Nu te mai da aşa şmecheră că te respectă pe tine Leo. Nebuno, când vorbeşti cu mine să închizi gura, că îţi sar dinţii din gură. Trimiţi poze dezbrăcată bărbaţilor şi ceri 100 de euro. Să nu transpiri la subraţ. Ai 7000 de tăieturi la sâni''.

renata-si-loredana-chivu.jpg

Foto: Captură Kanal D

Cele două au continuat să se jignească, iar Loredana a început să plângă.

''Toată lumea mă atacă pe treaba asta. E suferinţa familiei mele. Dacă aude mama, să intre în direct să confirme. Mi-am susţinut familia cu tot ce am putut. Nu mi se pare corect să vină două josnice să mă jignească pe mine. La 18 ani am trăit drama vieţii mele, familia mea suferă. Mă chinui să trec peste asta de şapte ani. Nu m am culcat cu nimeni pentru bani. Să vină să vorbească despre familia mea. Am o mamă care suferă şi se uită la tv,. A zis că l+am omorât pe tata. Orice aş face eu în lumea asta, nu are nimeni ce să îmi reproşeze. Familia mea e sfântă pentru mine. Unii nu au noţiunea de familie. Apar două femei care se culcă cu acelaşi bărbat, mamă şi fiică. De fiecare dată când cineva vrea să mă jignească, mă atacă de tatăl meu. Să stea liniştită în banca ei (n.r. Renata). Sunt nişte femei de joasă speţă. Am un frate, o familie, o mamă care suferă, din cauza a două femei josnice. Mi-a zis că din cauza mea s-a omorât tata. Cum să spună şi ea, şi mama ei aşa ceva?'', a mărturisit Loredana Chivu, vizibil afectată de vorbele Renatei, pentru emisiunea ''Wowbiz''.

După pauza publicitară, Renata s-a mutat în alt studio, dar războiul dintre cele două femei din viaţa lui Leo de la Strehaia nu a încetat: ''Eu nu am spus aşa ceva ceva, îi înţeleg durerea. Eu trebuie să stau acum să primesc jignirile din partea ei? Şi ea a zis de mama mea şi mă doare'', a adăugat Renata, în direct, la Kanal D.

 

 
 
Loading...