Îi vedeţi în continuare pe micul ecran, dar câteodată poate aveţi senzaţia că aţi apăsat greşit butonul de pe telecomandă. Nu, nu este nici o greşeală! În ultima vreme, foarte multe vedete emblematice pentru un post de televiziune s-au mutat „cu arme şi bagaje” la concurenţă.


Cea mai recentă mutare-surpriză e cea a Loredanei, vedeta considerată un simbol al postului PRO TV. De luna viitoare, aşa cum Click! v-a anunţat în ediţia de luni, cântăreaţa de 49 de ani va face pereche cu Ştefan Bănică la filmările pentru un nou sezon al concursului ”Next Star” de la Antena 1, singurul show în care concurenţii sunt copii talentaţi.

l21.jpg

Loredana a făcut parte opt sezoane din juriul emisiunii “Vocea României”

Loredana s-a identificat ani de zile cu juriul îndrăgitei emisiuni ”Vocea României”, unde a ocupat opt sezoane unul dintre scaunele de juraţi. Iată însă că revenirea ei în show-urile tv va fi la principalul rival al PRO TV. Un „şoc” similar a fost şi despărţirea lui Teo Trandafir de PRO TV, după ani la rând de audienţe mari şi imagine de cinci stele. 

Şi Brenciu a făcut rocade

S-a întâmplat însă şi invers, la mijloc fiind tot un scaun de jurat la ”Vocea”. În 2019, Horia Brenciu, care ani de zile a intrat în casele noastre ca jurat la ”X Factor” (Antena 1), venea antrenor la concursul ”unde doar vocea contează”, la PRO TV. Îi lua locul Andrei în echipă, după ce solista a participat ca mentor doar un sezon.

Culmea, Brenciu nu este străin de emisiune şi de fotoliul de jurat, el mai fiind în această ipostază şi la începuturile ”Vocii”: a făcut parte, alături de Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga, din juriul primelor trei sezoane ale show-ului “Vocea României”.

Anamaria Prodan i-a lăsat pe gospodari

l32.jpg

Anamaria Prodan, alături de „gospodarii fără pereche”. Vedeta a renunțat la show înainte de sezonul al treilea

 

Şi impresara Anamaria Prodan a schimbat mai multe televiziuni şi mai multe formate de emisiuni. În toamna anului trecut, în timp ce toată echipa PRO TV se pregătea pentru al treilea sezon ”Gospodar fără pereche”, gazda show-ului a anunţat că încetează colaborarea cu emisiunea, invocând motive personale.

N-a lipsit însă foarte mult din lumea televiziunii, pentru că din 9 februarie a început o nouă aventură: reality show-ul „Prodanca şi Reghe – Preţul succesului”, difuzat de Antena Stars.

Emisiunea este o continuare a reality-show-ului patru ani la Euforia TV (actualul Happy Channel). O echipă de filmare îi însoţeşte 24 de ore din 24 pe Anamaria, soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe fiul lor pentru a surprinde cele mai importante momente din viaţa lor cotidiană la Dubai.

Şi George Vintilă a încercat multe

l44.jpg

george vintila
George Vintilă a câștigat prima ediție a emisiunii “Ferma vedetelor”
Foto: Click!

 

Charismaticul George Vintilă a petrecut aproape 25 de ani în PRO TV, a câştigat primul sezon al popularei emisiuni ”Ferma vedetelor”, în 2015, dar apoi a schimbat „barca”.

În 2018, şi-a încercat norocul la Kanal D, dar rezultatele nu l-au încurajat să rămână, aşa că a plecat spre Antena 1, fiind una dintre vedetele participante la ”Asia Express”. 

 

 
 
Loading...