A fost călărit de colegul Tudor Chirilă, de la ”Vocea României”, dar iată că Horia Brenciu a fost și el prins într-o ipostază la fel de intimă. Însă, de data aceasta cu o colegă, și anume excentrica Loredana Groza. Artista a sărit pe el la propriu!


Loredana Groza și Horia Brenciu se pregătesc de un nou turneu național cu musicalul ”Mamma mia”. Simpaticii artiști vor fi prezenți pe 26 octombrie la Constanța, pe 30 și 31 octombrie la Sala Palatului, pe 1 noiembrie la Pitești, pe 4 noiembrie la Târgu Mureș, pe 5/6 noiembrie la Cluj și pe 7 noiembrie, la Brașov. Deja au intrat în sala de repetiții și repetă de zor pentru a face cel mai bun show pe scenă, însă Lori și Horia găsesc timp și pentru glume.

loredana-groza-horia-brenciu.jpg

loredana
Loredana a sărit pe Horia la repetiții

Dar cum se veselesc ei, probabil nu o mai face nimeni, pentru că scenele petrecute la repetiții i-au luat prin surprindere și pe colegii lor. Îmbrăcată extrem de sexy, cu un compleu mulat și adânc decoltat, Lori a lăsat inhibițiile deoparte și a sărit în brațele lui Horia Brenciu, cu picioarele desfăcute, ca într-o poziție demnă de cartea dragostei, Kama Sutra (vechi manual de sexualitate).

loredana.jpg

loredana groza sexy
Loredana Groza trece printr-un amplu proces de transformare. A slăbit mult în ultima perioadă
Foto: arhivă personală

Bineînțeles că scena i-a făcut pe cei prezenți să se amuze teribil, iar filmulețul postat pe pagina de Instagram a Loredanei a strâns mii de vizualizări. 

Citește și:

Reacţia lui Horia Brenciu după ce i s-a spus că soţia e bătrână

Până unde a mers Loredana ca să-și facă fața ca la 18 ani. «Afişezi ceva ireal», i-au zis fanii

 

 
 
Loading...