Chiar dacă sunt trecute de vârsta de 50 de ani, Dana Săvuică, Loredana Groza și Anca Țurcașiu au făcut furori în costume de baie minuscule. Iată-le pe plajele din Mexic, Republica Dominicană și Egipt!


Au sărbătorit deja prefixul vârstei de 50 de ani, dar pot concura alături de fetele de 20 de ani la un concurs "Miss Bikini". Cele mai sexy artiste de la noi, care sunt la a doua tinerețe, sunt conștiente de atuurile lor fizice, așa că nu au ezitat să și le etaleze în costume de baie minuscule. 
În lipsa concertelor de Revelion, Loredana Groza (50 de ani) și-a luat o vacanță peste hotare. Mai precis, în Mexic, Tulum, unde se bucură de un peisaj paradisiac.

loredana-groza-00002.jpeg

Loredana Groza
foto: instagram

Lori a plecat cu toată garderoba după ea, având în vedere că schimbă și 3-4 ținute într-o zi, fără să o mai punem la socoteală pe cea de noapte, de la club. Pozele în care Loredana apare purtând costume de baie sexy și colorate, sunt apreciate de fani pe rețelele sociale.

 • Loredana Groza
  foto: instagram
 • Loredana Groza
  foto: instagram
 • Loredana Groza
  foto: instagram
 • Loredana Groza
  foto: instagram
 • Anca Țurcașiu
  foto: instagram
 • Anca Țurcașiu
  foto: instagram
 • Dana Săvuică
  foto: instagram
 • Dana Săvuică
  foto: instagram
1/8

Anca Țurcașiu, proaspăt divorțată, și-a etalat trupul perfect pe plaja fierbinte din Republica Dominicană. Nu știm cum reușește, dar arată senzațional la 50 de ani! Picioare lungi, talie de viespe, bust de puștoaică și, cel mai interesant, nu are nicio operație estetică!

dana-savuica-00001.jpeg

Dana Săvuică
foto: instagram

Ce a arătat Dana Săvuică în Playboy, în urmă cu 21 de ani, au putut admira și turiștii pe plaja din Egipt. O Dana superbă și la 50 de ani. Frumoasa blondină a fugit de la frig, la cald. A vizitat diferite obiecte turistice și a făcut plajă, fiind cazată la un resort de lux. Dana nu a făcut rabat de la ținute sexy, că doar are ce arăta. Picioare lungi, sexy, decolteu generos!

Citește și:

Loredana Groza, în chiloți cu ață, la masaj. Aproape goală, diva de 50 de ani arată tot ce are

Ele au făcut Revelionul în costum de baie! Vedete care au fugit de restricțiile pandemiei pe plaje exotice

 
 
Loading...