A văzut multe locuri frumoase în călătoriile ei. Dar parcă nimic nu s-a comparat cu oaza de verdeaţă, de linişte şi de frumos de lângă Dubai. Timp de patru zile, Loredana şi fiica ei au trăit un răsfăţ total într-un resort de cinci stele, 100% eco, unde inclusiv mâncarea era una organică.


Duminica trecută, cu puţin timp înainte ca zăpada şi gerul să se aştearnă în Capitală, Loredana şi fiica ei, Elena, se urcau în avion şi decolau spre ţinuturile calde. După patru ore și jumătate de zbor cu flydubai au ajuns în Dubai. De acolo, au fost preluate de o maşină şi, după nici două ore de mers, au ajuns la Six Senses Zighy Bay, un adevărat paradis eco din Oman. 

Un loc cu plaje retrase, înconjurat de munţi stâncoşi, multi-premiat pentru că respectă natura şi creează un mediu de trai în respect faţă de natură şi de comunităţile locale. 

l2untitled-1.jpg

A redescoperit cât de bine se poate simţi într-o vacanţă în mijlocul naturii

 

Mâncare organică, din ingrediente cultivate în grădinile şi livezile resortului, apă pură, desalinizată prin procedee ultramoderne, bucătărie locală, sesiuni de spa, yoga şi pilates, plimbări cu bicicleta pe aleile resortului, printre vile de piatră, grădini, palmieri şi curmali, de astea au avut parte în scurta vacanţă din Orientul Mijlociu. 

„Am mers pe acolo desculţă, conform politicii recomandate de resort, pentru o conexiune cât mai puternică cu natura, m-am bronzat pe plaja imensă cu nisip fin, am înotat în piscina proprie, din curtea vilei în care am stat, dar şi în cea mare, a resortului. Am dormit în paturi cu saltea şi lenjerie special concepute pentru a oferi cel mai odihnitor somn posibil. Acolo, totul este gândit pentru a te reechilibra din toate punctele de vedere. Este un paradis al calmului şi al relaxării. Eşti în mijlocul naturii, având într-o parte marea azurie, calmă, şi, în cealaltă parte, bariera de munţi stâncoşi. Este un loc cu o energie specială. Oricât de stresat şi obosit ai fi, când ajungi aici parcă devii alt om. Eşti relaxat, timpul parcă se dilată, şi te bucuri de viaţă şi de natură ca niciodată”, ne-a povestit, la întoarcere, Loredana. 

l3untitled-1.jpg

Marea era caldă şi liniştită. În avion, împreună cu fiica ei, Elena

 

S-a bucurat de preparate 100% organice şi sănătoase, a fost cazată într-o vilă pe plajă, construită din piatră şi chirpici, în stilul satelor omaneze, aşa cum prevede tradiţia de mii de ani. 

A fost uimită de îmbinarea perfectă între simplitate, natural, şi lux, răsfăţ, servicii impecabile, curăţenie. 

Încărcată de energie şi amintiri frumoase, artista noastră a plecat de acolo cu un singur gând – să revină cât mai curând şi să stea mai mult. 

 
 
Loading...