După emoţii şi examene grele, după ce a intrat pe locul întâi la secţia de Canto Clasic a Liceului de Arte «Bălaşa Doamna» din Târgovişte, Lorelai Moşneguţu se bucură acum de o binemeritată vacanţă.


Primul lucru pe care l-a făcut a fost să vină în Bucureşti, la aparamentul pe care l-a cumpărat cu banii câştigaţi la „Românii au talent” (în 2017) şi să-şi amenajeze grădina. 

4_2.-1col-.jpg

E proprietar cu acte în regulă

„Mie îmi plac mult piticii, mereu mi-am dorit o grădină verde, plină cu pitici. Deocamdată mai trebuie să crească gazonul pe care l-am semănat şi să mai punem flori. Încă mai trebuie amenajată, dar le facem pe rând”, spune fetiţa fără mâini, care în sfârşit este proprietară cu acte în regulă. Zilele trecute, a semnat actele de proprietate pentru apartamentul cu două camere cumpărat în Popeşti-Leordeni. Până acum, între ea şi dezvoltator a existat doar un precontract. Alături de Lorelai, pe actul de proprietate şi-a mai pus semnătura tutorele ei legal, Cristiana Bucur, directoarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa. „Îi mulţumim mult că a fost alături de noi. Eu am luat-o pe Lorelai în plasament simplu, am grijă de ea. O voi putea înfia abia când împlineşte 18 ani. Acum are 16”, explică Mama Vio. Cele două se pregătesc acum pentru obişnuita vacanţă la mare, dar şi pentru una în străinătate

Loading...