Jurata concursului ”Vocea României” a susținut, marţi seară, 17 aprilie, la Berăria H din Capitală, un show incendiar, la care a asistat, surpriză!, și celebrul actor american Armand Assante (68 de ani).


La un moment dat, acesta a urcat pe scenă, lângă Loredana Groza (47 de ani), și a recitat câteva versuri din hit-ul ei, ”Bună seara, iubito”, în limba română, cu o pronunție perfectă.

 

Actorul se află în România de câteva zile, el urmând a fi prezent, joi, la premiera peliculei „The Wanderers – Vânătorul de spirite”, regizată de Dragoş Buliga și în care interpretează rolul principal.  Dar fanii starului de la Hollywood îl vor vedea pe Assante și în această seară, de la orele 20.30, în serialul de comedie “Las Fierbinţi”, de la PRO TV. Robi, poliţistul satului, este tare speriat de prezența lui, iar Vasile şi Dalida se vor chinui să afle de la Armand cum e să fii vânător de spirite. La concertul Loredanei au mai fost prezenți soțul vedetei, Andrei Boncea, fiica lor, Elena, fratele ei, dar şi câțiva prieteni de suflet, care i-au făcut galerie. 

 
 
Loading...