Iubita lui Luis Lazarus, Loulou Andreea, și Melisa au lansat cea mai fierbinte piesă a verii, la care au filmat și videoclip incitant. Melodia "Toca Toca" trebuia lansată în mai, dar din cauza restricțiilor impuse de Covid-19, fetele nu au putut să filmeze.


Pentru videoclip s-au folosit mulți figuranți, motiv pentru care filmările au avut loc în zile diferite. S-au folosit planuri virtuale, dar ploaia din clip a fost reală. Scena a fost extrem de greu de filmat, pentru că nu s-au tras mai multe duble. "Fetele au întâmpinat probleme cu dansul și mișcarea scenică, pentru că podeaua era foarte alunecoasă, iar unele au și căzut. Desigur, asta nu se vede în clip. S-a decis și filmarea unei scene cu un Rolls Royce de colecție, care a aparținut unui șeic arab", ne-au povestit Loulou și Melisa.

Fetele nu au dorit să facă public costul clipului, el fiind suportat de casa de discuri, insa estimăm că ar fi costat cel puțin 10.000 euro. Deși lansată în mijlocul verii, “Toca Toca” are șanse reale să devină mare hit și se apropie deja de 1 milion de vizualizări pe YouTube în nici trei zile de la lansare. Piesa este în spaniolă, cu influențe balcanice, în stilul consacrat al fetelor, care au mai scos împreuna “Hashi” și “Pati, Pati”. Ultima a reușit să depășească pragul de 10 milioane de vizualizari pe YouTube!

Citește și:

Loulou, iubita lui Lazarus, a deschis Fashion Week Bucharest

Iubita lui Luis Lazarus, din ce în ce mai sexy! Ce rochii provocatoare poartă bruneta

Loading...