Actualul concurent de la “Ferma vedetelor”, emisiunea de mare audienţă de la Pro TV, muzicianul şi actorul Lucian Viziru (38 de ani) s-a stabilit definitv în Germania în anul 2012. Acolo, solistul locuieşte alături de soţia lui, Ema (38 de ani), şi de fiul lor, Mihai, care a împlinit patru ani în luna februarie.


Lucian Viziru locuieşte cu familia lui în Stuttgart, unde este antrenor de tenis, de mai bine de doi ani. Acest lucru nu l-a împiedicat, însă, să revină în România, dar doar pentru a veni la “Ferma vedetelor”, concurs din care vrea să iasă învingător.

Lucian Viziru şi soţia lui, Ema, se iubesc la fel ca în prima zi

lucian viziru.jpg

lucian viziru mihai ema ferma vedetelor
Lucian Viziru, concurentul de la "Ferma vedetelor", vrea să plece cu premiul cel mare la familia lui, în Germania
Foto: Arhivă personală

 

Lucian Viziru şi soţia lui, Ema, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Lucian Viziru s-a căsătorit cu Ema Daniela Viziru în data de 17 iulie 2010. De atunci, cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută în familie. În prezent, cu ocazia show-ului, cei doi stau despărţiţi, dar... cu un scop bine stabilit. Posibilitatea de a câştiga marele premiu de 50.000 de euro este cu adevărat motivantă.

lucian vizirufamilie_ema.jpg

lucian viziru mihai ema ferma vedetelor
Lucian Viziru, fericit, alături de soţia lui, Ema, dar şi de Mihăiţă
Foto: Arhivă personală

 

Speranţa că va câştiga trofeul îl determină pe Lucian Viziru să îndure toate muncile pe care le are de efectuat în fermă, alături de ceilalţi concurenţi, printrr care se află chiar fratele său, Augustin Viziru.

lucian_viziru.jpg

lucian viziru familie fiu germania
Lucian Viziru nu se dă în lături de la muncile din fermă
Foto: Captură Pro TV

 

La “Ferma vedetelor”, Lucian Viziru îşi dă toată silinţa să învețe și să ajute cât mai mult la treburile zilnice. Chiar dacă nu știa foarte multe despre viața la țară, acesta s-a documentat înainte de a intra în show și chiar a citit pe internet despre cum să mulgă vaca, lucru care i-a ieșit foarte bine din prima și a fost lăudat de către Ionuț Iftimoaie.
Astfel de când a ajuns în ''Ferma Vedetelor'', Lucian Viziru a muls vaca, a spart lemne, a făcut curățenie, a săpat, i-a ajutat pe concurenți la construirea cotețului și a fost acolo de fiecare dată când au avut nevoie de ajutor.

Lucian Viziru, la "Ferma vedetelor" - Cine a rămas în cursa pentru 50.000 de euro

Lucian Viziru vrea să fie învingător! Premiul pus în joc pentru cel care va dovedi că are calităţi de fermier este de 50.000 de euro, la "Ferma Vedetelor". Primul concurent care a părăsit competiţia a fost actorul Tudorel Filimon care a plecat din concurs cu Salvarea. Au urmat Oana Radu şi Ştefan Stan, dar şi Mioara Velicu, care a invocat probleme de sănătate.

În locul lui Nea Popa şi Mioara Velicu au fost aduşi Roxana Ionescu şi Lucian Viziru. Concursul se va desfăşura pe parcursul a trei luni, iar în competiţie sunt acum nouă vedete, după eliminarea Roxanei Ionescu: Vica Blochina, Augustin Viziru, Lucian Viziru, Dima Trofim, Dan Helciug, Doiniţa Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran şi Ionuţ Iftimoaie.

 
 
Loading...