Bianca Gavrilescu, artista din cunoscuta trupă de fete Amadeus şi-a propus să adopte un machiaj spectaculos pentru petrecerea de Halloween. Ea a fost machiată de Malvina Isfan care a transformat-o într-o păpuşă-Joker parcă desprinsă din filmele cu Batman.


Artista în machiaj i-a aplicat Biancăi pe întreaga suprafaţă a tenului, chiar şi peste sprâncene, o bază din pastă albă folosită în aceste situaţii. Peste bazăau fost desenate trăsăturile noului personaj.

“Ochii au căpătat aspect supradimensionat după ce am aplicat acuarela, farduri şi gene false, atât pe pleoapa superioară cât şi sub ochi. Buzele de Joker au fost desenate, la rândul lor, cu acuarela de machiaj neagră”, a povestit make-up artistul Malvina Isfan.

Pentru a completa look-ul, Bianca a purtat o peruca albă, în tunsoare bob, coroniţă de flori roz şi urechi de iepure confecţionate din voal.

„Sunt pasionată de machiaj şi de tot ce înseamnă transformări stilistice. Timp de două ore, Malvina Isfan a realizat un machiaj spectaculos pe care îl voi purta la una din petrecerile de Halloween la care merg”, ne-a spus Bianca.

Cine e Bianca?

Bianca Gavrilescu e una din cele patru membre ale trupei Amadeus. Alături de Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu şi Naomi Anelis, formează cel mai de succes proiect muzical romanesc de acest tip în toată lumea. Amadeus a concertat in ultimii ani la evenimente grandioase ori exclusiviste din toată lumea. Piesele interpretate de Amadeus sunt vizionate pe Youtube de iubitori ai muzicii din toată lumea. Varianta proprie a hitului Indilei, „Derniere Danse”, are până în prezent peste 4 milioane de vizualizari, un adevarat record pentru o compoziţie de acest tip.

Amadeus - "Derniere Danse"

 
 
Loading...