Se spune că dragostea durează trei ani, însă în cazul Mădălinei Ghenea şi al lui Matei Stratan relaţia lor riscă să se încheie cu mult mai repede. Surse din anturajul celor doi spun că nici nu mai locuiesc împreună, deşi de câteva luni au devenit părinţii unei fetiţe.


În vara lui 2016, proaspăt ieşită dintr-o relaţie rebelă cu designerul Philipp Pleine, pentru care s-a tatuat pe gât, Mădălina Ghenea l-a întâlnit pe Matei Stratan. A fost dragoste la prima vedere, iar povestea lor parcă s-ar fi desfăşurat după un scenariu de filme siropoase, fiind cuplul perfect.

Toţi se bucurau şi-i admirau pentru cât de frumoşi sunt împreună, în plus, pentru Mădălina era un bun prilej să-şi spele imaginea, întrucât avea un palmares destul de bogat în ceea ce priveşte viaţa intimă. Matei era o partidă bună, el fiind moştenitorul unui imperiu de 300 de milioane de euro, dar şi un băiat educat şi cuminte. Iată că surprizele au continuat şi, după numai o lună de iubire pasională, olteanca a rămas însărcinată, în aprilie ea născând o fetiţă.

Mădălina e topită după fiica ei

Cei doi s-au înţeles perfect şi după ce au devenit părinţi, însă în ultima perioadă sentimentele au început să se uzeze, ei având mai multe dispute în vila din Snagov. Iar motive de ceartă au avut din plin, căci părinţii lui Matei nu sunt deloc încântaţi de trecutul aventuros al “nurorii” lor. Apoi, expunerea obsesivă pe reţelele sociale a familiei a fost picătura care a umplut paharul: “Matei e un băiat extrem de modest. E adevărat că la banii lui nu ai crede să aibă calitatea asta. Însă nu-i place să se laude, să meargă în cluburi, să se dea mare cu maşini de fiţe, aşa cum fac alţii, şi bineînţeles că i-a displăcut să apară ostentativ în poze, să facă pe maimuţa pe Instagramul ei. Lui nu i-a convenit deloc, dar Mădălinei îi plăcea să apară, să se mai scrie ceva”, au declarat pentru Click! surse din preajma Mădălinei.

Este o mamă de nota 10

Zilele trecute, superba femeie a dat o dezminţire prin care spunea cât de implicată este ca mamă, însă despre relaţia ei cu Matei nu pomenea absolut nimic, ceea ce a întărit şi mai mult zvonurile.
În speranţa că îşi va salva relaţia, Matei Stratan ne-a declarat: “Sunt prostii tot ce se aude. Între mine şi Mădălina lucrurile sunt în regulă. Nu au avut loc în ultima perioadă între mine şi ea discuţii mai aprinse. Bineînţeles că locuim sub acelaşi acoperiş toţi trei. Ea nu a plecat în Italia aşa cum s-a scris, nu este adevărat acest lucru”. Întrebat când îşi va oficializa relaţia cu Mădălina, milionarul a evitat să dea un răspuns concret: “Despre nuntă nu vreau să vorbesc, pentru că sunt lucruri personale, care ne privesc doar pe noi”.

S-a iubit cu burlaci de cinci stele

Relaţia cu Gerard Butler a durat un an
Foto: Gettyimages

 

În mrejele Mădălinei Ghenea au mai picat, în ordine cronologică, Leonardo DiCaprio (2011), Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012-2013), Michael Fassbender (2014), Lewis Hamilton (2015) și Philipp Pleine (2016).

În urmă cu 5 ani a avut o aventură cu Leonardo DiCaprio

hg.jpg


Mădălina Ghnea și Matei Stratan se bucură zilnic de momentele de neuitat, petrecute împreună
foto: Instagram

Totuşi, dacă e să ne raportăm strict la numărul zerourilor din conturi, Matei Stratan îi bate la fundul gol pe foştii iubiţi ai Mădălinei, actorii Leonardo diCaprio (245 milioane $), Gerard Butler (30 de milioane $), Michael Fassbender (30 milioane $), Adrien Brody (10 milioane $) şi designerul german Philipp Plein (100 milioane €). Tânărul avocat de 29 de ani provine dintr-o familie care are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

loading...
Loading...