Nici la mai bine de patru luni de la naștere, Mădălina Ghenea nu s-a încumetat să-i arate chipul fetiței ei. Vedeta vrea să o protejeze pe micuță de viața publică, așa că nu publică decât imagini fragmentate sau cenzurate cu ea.


De această dată, Mădălina le-a făcut o surpriză fanilor de pe rețelele sociale, care așteptau cu nerăbdare să o vadă pe copilă. Acum, cei care o urmăresc au avut ocazia să vadă suficient cât să ghicească cu cine seamănă.

fiica_madalina_ghenea.jpg

fiica madalina ghenea
Fiica Mădălinei Ghenea seamănă cu tatăl ei la buze, spun fanii
foto: arhiva personală

 

Vedeta a postat o fotografie în care se vede în întregime corpul fetiței, dar și o parte din față. „Viața este frumoasă pentru că te am pe tine”, a scris Mădălina la descriere. „La buze seamănă cu tata”, i-a scris un prieten virtual. „E așa de drăguță”, i-a mai spus cineva, în rubrica de comentarii.

Ei bine, dacă misterul chipului micuței este aproape dezvăluit, o altă curiozitate îi roade pe fani, care au întrebat-o pe vedetă: „Cum o cheamă?”. Mădălina a preferat să nu le răspundă, deocamdată, celor care o urmăresc pe Instagram, preferând să păstreze secret acest detaliu. 

 
 
Loading...