Vestea că Mădălina Ghenea este însărcinată şi că va naşte în luna aprilie o fetiţă i-a inundat contul de socializare vedetei. Printre mesajele de felicitare, vedeta a găsit şi comentarii mai puţin prietenoase care au făcut-o să reacţioneze şi să le atragă atenţia aşa-zişilor fani ai săi că sar calul dându-şi cu părerea despre viaţa ei sentimentală.


Mădălina Ghenea şi matei Stratan vor deveni curând părinţi şi sunt în culmea fericirii. Vedeta a povestit despre sarcina ei în două publicaţii, una din România şi cea de-a doua din Italia, ţara care a adoptat-o pe frumoasa actriţă. La scurt timp după ce s-a aflat această veste bombă, conturile de socializare ale vedetei au fost luate cu asalt de cei care au vrut să o felicite pentru sarcină şi să-i ureze sănătate, dar printre ei s-au strecurat şi persoane care au lăsat comentarii răutăcioase.

captura.jpg

madalina ghenea instagram
Mădălina Ghenea nu s-a putut abţine să nu o pună pe italiancă la colţ
foto: captură Instagram

Surpinzător, nu un român i-a comentat urât oltencei noastre, ci chiar o tânără italiancă, ce a întrebat-o dacă este gravidă cu acelaşi bărbat sau dacă între timp l-a schimbat? Reacţia vedetei a venit ca un fulger, căci se pare că Mădălina Ghenea a văzut roşu în faţa ochilor şi a mustrat-o pe fata care a îndrăznit să insinueze că Mvedeta schimbă bărbaţii ca pe şosete. "Dar nu îşi este ruşine?", au fost cuvintre prin care actroţa a pus-o pe tânără la punct. Ulterior, italiancă şi-a cerut scuze dacă actriţa s-a simţit insultată de remarca ei.

Mădălina se iubeşte cu Matei Stratan din primăvara anului trecut, la scurt timp după ce românca s-a despărţit de designerul Philip Plein, cu care a trăin o intensă poveste de dragoste.     

 
 
Loading...