Deși trebuie să nască în jurul datei de 20 aprilie, Anca Serea nu dă niciun semn că ar fi însărcinată pentru a cincea oară. Doar burtica o trădează, dar corpul frumoasei știriste de la Prima Tv nu dă alte semne.


Invitată la "Teo Show", frumoasa soție a lui Adrian Sînă a apărut cu o pereche de sandale cu toc înalt. Pentru că nu are nicio problemă, Anca nu simte nevoia să renunțe la pantofi sau la ținutele elegante și în acest fel elimină și un mit care circulă printre femeile gravide, acela că nu trebuie să poarte încălțări înalte. Pentru ea, acest lucru nu-i ivește nicio problemă.

anca_serea.jpg

anca serea tocuri
Anca Serea a apărut la "Teo Show" în sandale cu toc
Foto: captură video Teo Show

 

Astăzi, când a fost la un târg cu gadgeturi pentru viitoarele mămici, Anca a pășit încrezătoare tot pe tocuri. 

Vedeta de la Prima Tv a început deja să aibă contracții și are kit-ul de naștere mereu cu ea în mașină, doctorul este prefătit, iar nașterea este plătită, după cum ea însăși a declarat în emsiunea de la Kanal D.

anca.jpg

anca serea tocuri
Anca nu are nicio problemă în a merge pe tocuri în luna a noua de sarcină
Foto: captură video Teo Show

 

Despre cea de-a patra naștere, Anca a povestit: “M-a apucat sâmbătă noaptea, doctorul era plecat din București, iar când am ajuns în fața maternității eram îndoită și nu mă mai puteam mișca. Tot travaliul m-a ținut o oră și jumătate, ceea ce este foarte puțin.”

Deși a mai născut de patru ori, Anca simte și acum o panică la gândul nașterii, mai ales că spune că durerile din ultimele 15 minute ale travaliului sunt îngrozitoare. Cu toate acestea, frumoasa brunetă sfătuiește viitoarele mămici să aleagă nașterea naturală.

 
 
Loading...