Maia Morgenstern (55 de ani) a împărtășit cu fanii ei unul dintre cel mai frumoase momente pe care ți le oferă viața ca părinte, reușita copiilor tăi. Fiica actriței a trecut cu brio examenul de bacalaureat și a intrat la teatru, la Cluj.


Marea actriță Maia Morgenstern este în culmea fericirii și a împărtășit trăirile și cu prietenii virtuali de pe Facebook. Fiica sa, Cabiria Morgenstern, urmează calea mamei și a dat la facultatea de teatru, în cadrul unei universități din Cluj.

20369857_10155409437656291_3047351931716728911_o.jpg

Alături de această fotografie, Maia Morgenstern a împărtășit cu prietenii reușita fiicei sale
foto: Facebook

 

”Te felicit Cabiria Morgenstern! Esti studentă! Acolo unde ai dorit, așa cum ai dorit! Îți MULȚUMESC! Mai ales le mulțumesc tuturor celor care te-au " învățat" ( si te vor învăța) să cauți, să respecți, lupți pentru ceea ce iubești. Să o faci zi de zi. Cu determinare și curaj. Cu umor și curiozitate. Învățând sa-ti cunoști limitele, pentru a le depăși.
....Bucură-te de viață, fata mea dragă. Sărbătorește sărbătorile de sărbătorit! Plângi lacrimile de plâns! Trăiește
Update: păi nu e clar? La Bacalaureat: Matematica-10, Română- 9.45, Informatică- 9.15....Unde să dea EXAMEN copilului?!? La TEATRU , normal! La Cluj, la domnul Bács Miklós!”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

 

 
 
Loading...