Maia Morgenstern va fi invitatul special al conferinței ”Femei în Comunism”, conferință organizată de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc.


Miercuri, 8 martie, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) va găzdui coneferința ”Femei în Comunism”, unde mai mulți experți în domeniu cor vorbi despre figurile feminine care au marcat istoria recentă a României și despre lecțiile pe care ni le-au lăsat moștenire.

comunism.jpg

comunism, conferinta, maia morgenstern, biblioteca, expozitie foto
”Femei in Comunism”, destine individuale și colective
foto:historia.ro

Conferința va avea loc la Biblioteca Națională a României unde invitata specială,  celebra actriță Maia Morgenstern alături deexperții IIICCMER, Lucian Vasile, Liliana Corobca și Iona Manolache vor dezbate temele care au marcat România, din prisma figurilor feminine.

În cadrul conferinței va avea loc și o expoziție foto-documentară, intitulată ”Comunismul în România”, prima de acest fel la noi în țară. Expoziția va ilustra 100 de panouri, propunând un minim consen referitor la ceea ce nu trebuie să uităm din perioada tristă, ce a marcat și zguduit România.

 
 
Loading...