Odată cu sezonul doi din “Fructul Oprit”, Maia Morgenstern (56 de ani) s-a alăturat distribuţiei îndrăgitului serial produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, din 29 august.


La scurt timp, şi TVR 2 a anunţat că Maia va juca în sitcomul “Primăverii”, produs de Larry Maronese şi al cărui scenariu este scris de Octavian Strunilă. Primul serial este difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, pe Antena 1, iar celălalt e difuzat de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR2. Iată cum actriţa îşi face singură concurenţă, căci în zilele de miercuri, pe tronsonul orar 21.00-21.30, ea poate fi văzută în cle două seriale, de la cele două posturi diferite. 

6-7-vedete-2-col-maia-morgenstern-antena.jpg

În ”Fructul Oprit” (Antena 1) o joacă pe Magda

 

Îndrăgita actriţă spune că personajul Magda, cel pe care-l joacă în ”Fructul Oprit”, este unul complex, cu o poveste de viaţă complicată.”De obicei ne hazardăm să împărţim personajele în pozitive şi negative. Nu-i un personaj pozitiv, nu-i nici unul negativ. Are multe păcate, a avut multe miraje, multe iluzii. Are un soi de luciditate, uneori cinism cu care priveşte viaţa şi trecutul”, povesteşte Maia Morgenstern despre rolul de la Antena 1. Cât despre colaborarea cu TVR şi rolul mătuşii Florina, din „Primăverii”, Maia a spus: „Iubesc Televiziunea Română şi vin cu plăcere la TVR 2! E un proiect deosebit şi pregătim telespectatorilor o poveste frumoasă”, a transmis marea actriţă.

 
 
Loading...