În vara anului trecut, cele două vedete au lucrat împreună pentru piesa de teatru „Exilul lui Ovidius la Pontul Euxin“, pe care au pus-o în scenă la Constanţa, pe plaja Modern, iar acum cei doi mari actori vor apărea şi pe marele ecran. Maia Morgenstern și Claudiu Bleonţ joacă într-un nou film regizat de Cătălin Saizescu, fiul lui Geo Saizescu. Pelicula „Scurtcircuit/Fault condition” va avea lansarea oficială pe 22 februarie 2018.


Cătălin Saizescu, fiul regretatului regizor Geo Saizescu, este mândru de pelicula „Scurtcircuit/Fault condition”, care va avea lansarea oficială pe 22 februarie 2018. În acest film, rolurille principale sunt interpretate de Maruca Băiașu și Manuel Nicolae. Însă în acest film joacă peste 80 de actori, printre care Maia Morgenstern și Claudiu Bleonţ, dar şi Magda Catone, Oana Ștefănescu, Take Florescu, Dorel Vișan, Valentin Popescu, Nicodim Ungureanu, Paula Chirilă, Ionel Mihăilescu și lista continuă.

24-vevcxvcxvdete-cap-bleont_0.jpg

Claudiu Bleonţ
Foto: Click!

Regizorul Cătălin Saizescu a fost invitatul Matinalului Gold FM, “Gold Morning” cu Gianina Corondan, Radu Buzăianu şi Arthur Palaghia, unde a povestit deschis despre noua sa producţie și despre faptul că va avea lansarea oficială pe 22 februarie. Întrebat dacă a scris scenariul, regizorul mărturisește că nu, dând ”vina” pe Ioana Vicol. Inspirat din tragicul eveniment din august 2010, când la București au murit mai mulți nou-născuți prematuri în incendiul care a cuprins salonul de terapie intensivă neonatologie al Maternității Giulești, filmul spune povestea de dragoste a doi adolescenți, Melania și Emi, prinși în vâltoarea catastrofei.

“Scenarista a dezvoltat subiectul filmului, ajungând să puncteze lucruri ce trebuiesc spuse. În primul rând fiind vorba de un incendiu provocat dintr-o eroare, care a fost urmat și de incendiul din Colectiv, unde am pierdut și un om din echipă. Este vorba de Daniel Ciobanu, care a murit la 2 luni după ce am terminat filmările. El ne-a ajutat cu realizarea şi editarea materialelor video ce apăreau în planul doi, pe televizoare”, a povestit regizorul. Întrebat dacă apare în film, aşa cum făcea tatăl tău, Geo Saizescu, Cătălin a spus că nu. “N-am vrut. Aveam deja multe probleme,  cu producția, regia. Am avut noroc să o am lângă mine pe Carmen Tripăduș, care s-a ocupat de multe aspecte, coproducător, producător executiv și distribuitor. A fost un film cu buget restrâns, drept pentru care a fost făcut oarecum în familie”, a mai spus Cătălin Saizescu.

 
 
Loading...