Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vor fi iar soț și soție, la 20 de ani de când au ales să divorțeze, însă acest lucru se va întâmpla numai pe micile ecrane. Cei doi actori au împreună un copil și au rămas apropiați de-a lungul anilor, ba chiar recunosc că le stă bine împreună. Astfel că, fanii celor doi îi pot vedea din nou formând un cuplu în cel mai nou serial ca urmează să fie difuzat la Antena 1.


Deși cei doi au hotărât să pună punct căsniciei în anul 1999, iată că acum, la 20 de ani de când au divorțat, cei doi vor juca împreună într-un serial, și nu vor interpreta personaje care nu vor interacționa prea mult. Cei doi vor fi chiar soț și soție, în serialul «Sacrificiul» care va fi difuzat la Antena 1, în producția Ruxandrei Ion. 

„A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la «Fructul oprit», doamna Ruxandra Ion (producătorul serialului – n.r.) mi-a propus, în primul rând, să ne tutuim – acela a fost un moment important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului excepțional în care lucrăm, comunicăm, creăm -, apoi, cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un „da” absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase”, a dezvăluit Maia Morgenstern pentru libertatea.ro.

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, soț și soție la Antena 1, după 20 de ani de la divorț

Cei doi celebri actori s-au căsătorit în anul 1983, însă 16 ani mai târziu, din cauza neînțelegerilor, au hotărât că separarea lor va fi modul prin care își vor găsi liniștea. Cu toate acestea, din fructul iubirii lor a apărut unicul lor fiu: Tudor Aaron Istodor, care acum are vârsta de 35 de ani. 

Imediat după ce Maia a fost ofertată de Ruxandra Ion și a acceptat rolul în noul serial, Claudiu Istodor a acceptat numaidecât, mai ales că amb ii actori consideră că există o chimie aparte care îi leagă pe scena teatrului. 

„Domnul Claudiu Istodor, tatăl lui Tudor Istodor, este un actor formidabil, un actor ce și-a impus personalitatea artistică de-a lungul atâtor și atâtor ani, ne reîntâlnim pe platoul de filmare”.

 
 
Loading...