E de trei ori femeie: mamă, bunică şi soacră, iar aceste roluri se pare că o ţin în priză! Denise, mama cântăreţei Antonia, poate concura la aspectul fizic orice adolescentă, aşa că fiica şi mai celebrul său ginere, Alex Velea, pot fi mândri. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe doamna Iacobescu pedalând într-o ţinută sumară, prin centrul Bucureştiului.


Peste unele femei, anii trec precum trenul personal prin halte: greu şi încet! Este şi cazul lui Denise, mama solistei Antonia (26 de ani). Bruneta are 47 de ani, dar deţine un fizic care poate zăpăci şi-un puşti de clasa a zecea.

Nici nu e de mirare că în urmă cu câţiva ani, doamna Iacobescu s-a iubit cu un copilot al unei companii aeriene, în vârstă de 24 de ani.

Imagini fierbinţi cu Denise Iacobescu

 • Mama Antoniei a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click!, prin oraş
  Foto: Blitz
 • Deşi are 47 de ani, Denise Iacobescu îi poate fae concurenţă fiicei sale
  Foto: Blitz
 • Denise a atras toate privirile cu fizicul ei
  Foto: Blitz
 • În pantaloni scurţi şi maieu, mama Antoniei a făcut câteva cumpărături şi a plecat pe bicicletă spre casa fiicei
  Foto: Blitz
1/4

Femeia a lucrat ca vânzătoare la un magazin de lux în Bucureşti, însă în prezent are grijă de Dominic (6 luni), nepoţelul ei, fiul Antoniei cu Alex Velea. Îi face mâncare, îi schimbă scutecele, îl plimbă şi-l culcă, aşa că sexy-bunicuţa nu mai are nevoie de activitate sportivă. Şi-a format deja muşchii, este tonifiată, iar fotoreporterii Click! au surprins-o marţi, la amiază, pedalând cu uşurinţă pe o bicicletă pliabilă, în valoare de 1.800 de lei. Soacra lui Velea venea de la nepoţel şi se îndrepta spre apartamentul ei din zona Dorobanţi.

Îmbrăcată şi încălţată toată în alb, cu pantalonaşi scurţi, cu vedere la fesele-i bombate, maiou decoltat şi papuci, sexy-bunicuţa a oprit la un supermarket de unde şi-a cumpărat pâine şi legume pentru salată, că doar aşa trebuie să-şi menţină silueta. Pentru că e mereu contra cronometru, mama Antoniei s-a pus rapid în şa, apoi a “gonit” spre casă. La fel de sexy, şi cu decolteul în vânt, spre bucuria partenerilor de trafic.

Şi ele au copii mari, dar arată foarte bine!

12-13-vedete-6-15-col-incadrata-ludmila.jpg

Ludmila Bălan
Ludmila Bălan (57 de ani)

Mama Natură a fost bună şi cu Simona Florescu, fosta soţie a lui Ion Dichiseanu. Luna viitoare împlineşte 47 de ani, însă este suplă şi are o condiţie fizică asemenea fiicei sale Ioana, în vârstă de 26 de ani. Îi place să ronţăie covrigi, se delectează cu dulciuri şi se energizează cântând „Da, da, dragostea!”.

Tot o sexy-mămică este şi femeia care i-a dat viaţă solistului Dan Bălan (36 de ani). Ludmila are 57 de ani şi poartă fuste mini, etalându-și picioarele perfecte, fără pic de celulită. Cântăreaţa din Chişinău a recurs însă și la serviciile medicilor esteticienilor ca să arate bine.

12-13-vedete-7-15-col-incadrata-simona.jpg

Simona Florescu
Simona Florescu (47 de ani)

 

 
 
Loading...