A murit în floarea vârstei, la doar 27 de ani, lăsând în urmă multă durere în inimile celor dragi, dar şi în rândul fanilor, care o iubeau nespus. Denisa Răducu, alias Denisa Manelista, s-a stins pe 23 iulie 2017, iar de atunci viaţa nu mai are sens pentru mama ei, Geta Dovleac. Femeia a luat însă o decizie de ultimă oră: s-a desprins cu greu de mormântul fiicei şi s-a mutat în Spania.


“Am uitat să mai zâmbesc”! Asta ne spunea Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, tânăra artistă care a murit răpusă de cancer. Femeia nu face altceva decât să plângă, să se roage şi să meargă la cimitir, iar singura ei consolare este faptul că Denisa îi apare şi îi vorbeşte în vis. 

“Eu sunt cea mai terminată femeie din lume! Merg de cinci-şase ori pe zi la cimitir şi îi fac curăţenie, vorbesc cu ea, i-am dus la cavou doar lumânări pe baterii, să ardă mereu, chiar şi atunci când plouă sau bate vântul. Eu încă îmi aştept fetiţa să vină din turneu din America. Îmi este din ce în ce mai greu. Nu pot să dorm nopţile, iau somnifere şi calmante”, ne-a spus femeia, cu glasul sfâşiat de durere. 

d22-3-bd-2-2col.jpg

Geta Dovleac venea zi de zi la mormântul Denisei

 

Femeia nu are linişte nici când se trezeşte, pentru că se frământă să înţeleagă mesajele pe care iubita ei fiică i le trimite în vis. Mai mult, Geta Dovleac ajunsese să îşi petreacă şi ceasuri bune din noapte la mormântul Denisei. 

„Nu este zi să nu venim aici, venim şi de 5 ori pe zi. Şi noaptea ne găsiţi aici, chiar şi la 2:00”, declara Marian Dovleac, tatăl vitreg al Denisei Răducu, la Kanal D. 

„Am plecat într-o noapte pe la 12:00, am fost la cimitir, apoi m-am culcat în maşină. Marian m-a căutat toată noaptea, m-a căutat cu vecinii. M-a căutat la calea ferată, pentru că eu cu o zi înainte am zis că mă duc să mă arunc. M-a găsit spre dimineaţă în maşină”, a mai povestit mama Denisei tot la Kanal D. 

Iată că după atâta chin, femeia a luat o decizie care s-ar putea să-i aline suferinţa şi să o stabilizeze. A plecat în Spania, lângă Oviedo, la fiica cea mare, Adelina, acolo unde cele trei nepoţele, pe nume Denisa, Patricia şi Gabriela, îi pot mângâia sufletul. 

d32-3-bd-3-2col.jpg

Acum, femeia a fost luată în Spania de fiica ei, Adelina

 

“Mama Denisei acum este în Spania, la Adelina. Nu s-a mutat acolo, doar a plecat până în martie, să aibă grijă de cele trei nepoate ale sale. Ştiu că fata (n.r – Adelina) a insistat să meargă acolo, pentru a o ajuta să mai uite de probleme. Poate aşa se mai relaxează şi ea, mai ales că ea mergea zi şi noapte la cimitir”, a declarat pentru Click! Neluţ Peşte, unchiul regretatei artiste.

Mama Denisei a fost şi ea bolnavă de cancer

Denisa Răducu, alias Denisa Manelista, a murit anul trecut, pe 23 iulie, la numai 27 de ani, răpusă de un cancer hepatic. A fost înmormântată în satul natal, Ştefăneşti, Vâlcea. 

Mama Denisei Răducu a văzut şi ea moartea cu ochii când a aflat că are cancer la sân, însă a scăpat ca prin minune după ce a ajuns pe mâna medicilor.

 “I-am zis Denisei mele înainte de a muri «Fetiţa mea, eu m-am vindecat de cancer ca să te văd pe tine în rochie de mireasă şi tu ce faci?» Nu mai vreau să trăiesc, vreau să mă duc acolo sus lângă ea”, ne-a mai spus Geta Dovleac.

Şi mama Ilenei Ciuculete s-a mutat la Craiova, la fiul ei

Mama Ilenei Ciuculete, Gigica, s-a mutat la Craiova, la fiul ei, Aurel Ciuculete, care a dorit să nu o lase singură. Bătrâna trăia în satul ei natal, Gubaucea, din Dolj, acolo unde s-a născut și regretata interpretă de muzică populară, care s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017. 

Astfel, ea va fi mai aproape și de băieții fetei sale, Mugurel și Cristian Sfetcu, ce locuiesc tot în Craiova. Femeia este în vârstă și are nevoie de îngrijire, mai ales că încă suferă după pierderea fiicei sale, căreia îi va face în curând parastas de un an. 

d42-3-bd-5-25col.jpg

Mama și fratele cântăreţei, distruși la înmormântare

 

Pomenirea va avea loc pe data de 10 martie la Craiova, dar și în Gubaucea, unde mama, fratele și băieții Ilenei Ciuculete vor împărți bucate de post pentru regretata cântăreață. Artista va mai avea parte de un parastas și la București făcut de soțul ei, Cornel Galeș, care este în scandal cu familia acesteia.

d52-3-bd-4-15col-ileana-ciuculete-2336x3504-2336x3504.jpg

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani

 

Neînțelegerile au început după pomana de trei luni, când mama, fratele și băieții cântăreței i-au reproșat lui Galeș că nu i-a chemat să marcheze împreună momentul, la București. Conflictul a ajuns și în fața instanței, întrucât Mugurel și Cristian Sfetcu au dorit să afle ce avere a lăsat în urmă cea care le-a dat viață, dar și care a fost cauza decesului. Conform spuselor lui Galeș, Ciuculete suferea de hepatita C, cancer galopant și cancer osos.

Loading...