Familia Ciuculete a fost dezbinată și la pomana de 9 luni, organizată weekendul trecut, în memoria artistei. Cornel Galeș a marcat momentul la București, iar băieții, fratele și mama artistei au făcut parastas la Craiova.


Ileana Ciuculete a lăsat în urmă multă durere, dar iată că moartea ei a dat naştere şi unui scandal. Familia ei este departe de a se împăca şi din nou a organizat parastase diferite, la 9 luni de la moartea solistei. Conform unor surse din familia Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș ar fi rugat o persoană de la administrația Cimitirului Străulești, acolo unde se odihnește cântăreața, să facă 6 pachete cu mâncare și să le împartă. Acest lucru a fost comentat şi de groparii cimitirului, care au asistat la discuție. De cealaltă parte, la Craiova, artista a avut parte de un parastas ca la carte. Mama Ilenei, băieții acesteia, Mugurel și Cristian Sfetcu, dar și fratele artistei, Aurel, au făcut pomană în casa acestuia din urmă, de la Craiova. De pe masă nu a lipsit nimic, iar preparatele delicioase au ieșit ca la carte, fratele regretatei artiste fiind foaret priceput în bucătărie.

dc_0413.jpg

Ileana Ciuculete
Mama şi fratele Ilenei Ciuculete
foto: CLICK!

La parastasul din casa fratelui Ilenei Ciuculete a luat parte și Codruța, fata de suflet a cântăreței de muzică populară. Ea s-a fotografiat alături de Giciga (86 de ani), mama interpretei, și a postat imaginea pe internet. Bătrâna îndoliată este şi acum sfâşiată de durere şi nu suportă gândul că a fost nevoită să-şi îngroape fiica.

25188605_1443737945724775_1289683740_n.jpg

Ileana Ciuculete
Gicica, mama Ilenei, susţinută la pomana de 9 luni de fata de suflet a artistei

Ileana Ciuculete a murit pe data de 14 martie la vârsta de 64 de ani. Conform spuselor soțului ei, Cornel Galeș, ea a fost diagnosticată cu cancer osos, hepatica C și ciroză galopantă. La pomana de 3 luni, rudele artistei s-au supărat pe Cornel Galeș, pentru că acesta nu le-a chemat şi pe ele. Tot de atunci a început scandalul pe moștenirea artistei, întrucât băieții acesteia vor să afle adevărul, ce avere avea mama lor, dar vor să afle și care a fost diagnosticul pe care l-a avut cu adevărat Ileana Ciuculete.

ciuculete.jpg

cornel gales ileana ciuculete mugurel
Mugurel şi Cristian Sfectu, alături de Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete, pe vremea când în familia lor nu erau probleme
Foto: Arhiva Click!
Loading...